Опиши параметрите нужни за твоя онлайн бизнес. Или и при теб нужния параметър е ябълка?
Все по - странно се чувствам в тая тема
в Неделя бях при мама и тате с жена ми - на гости. На мама и подарих преди месеци индукционен котлон и комплект от тенджери и тигани за този вид котлони.
Направи ми впечатление, че мама не ползва капака на уок тигана - при въпроса ми ЗАЩО - не получих правилен отговор - или достоен отговор или отговор, който да ме убеди, че капака е произведен за да не се ползва........... а си го платил.
Та така и с хората извън Ябълката - никога няма да поискат да ползват най-доброто. Да не им загори тигана, тенджерата - никога да не чистят печка и котлон - щото жена им е слугинята в къщи - готвачката и детегледачката и нали не им е колата и не им пука да и направят удобство и перфектност.
Забърсвате с една мокра кърпа - котлона и всичко е точно.
При сила 3-4 на котлона се включва режим, който е на импулси и никога нищо не може да ви изври от тенджерата........... или да ви прегори в тигана.
Таймера пък да не коментираме - кой готви с таймер - тука никой. Въобще знаете ли какво е да готвиш с таймер.......... 4 минути от днета страна - 3 минути от другата страна - местиш за 12 минути във фурната на 360 градуса топъл въздух и е готово перфектното ви Ябълково чудо.
Ироничен съм
- нима предпочитате да говорите сега колко ви ограничава индукционните уреди........... милите 2 500 вата - почти сте в ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ уреди, които почват от 3-4 000 вата нагоре.
Да дадете за една фурна 6 000 лв за да си изпечете като шибаният шеф Манчев кроасаните.................. о това е проклятие.......... вие може и да се опитате да ползвате Раховеца на баба ви или майка ми /мама го пази още/ но никога няма да постигнете топъл въздух движен от вентилатор, който имитера на 97% пещ на дърва........... едно време е нямало ток.
Та така и с ябълката.............. няма ограничаване - има само търкане и чистене на котлони, фурни и плочки............ а моят котлон е мобилен - нося го и в хола и в кухнята и на село............. струва 85 лв.
Купих уок тиган - тенджера - грил тиган - два малки тигана - касерола 1,500 литра - и джаджа за варене на пара............. за индукционен котлон.........
От икея за има няма 400 лв.............. а съм дал до сега над 1000 лв за други продукти и са на боклука. Щото на някои хора не им се чистят котлони - печки - и т н...... пък и не могат да си наемат Мексиканка - Емигрантка да им върти кухнята.
Аз обичам да готвя. Снимам си с Айфона - Правя си рецепти и видеа и си пазя в архиви всичките си рецепти. Отварям си нещо от Ябълката и се подсещам за секунди....
Ако искам да не ми пръска котлона върху Айпада - слагам една специална мрежа върху котлона и нищо не излиза във вид на пръски............ продава се в Икеа.
Аз ли съм виновен, че обожавам да ми е лесно в живота или вие не ме разбирате.
Не съм фен на нищо вградено - ограничава ме да готвя на едно и също място............ трябва да ви покажа снимки хора
............. толкова са ви промили мозъците с тези вградени неща, че не може да си представите котлона да ви е на средата на масата и яденето да ви е на сила 1 и да си е топло и прясно.............. и всеки да си слага сам.........
Не обичам жена ми да ми слугува - щото 99% от тука пишещите мъже - БЪЛГАРИ - са превърнали жените си в слугини, детегледачки - готвачки и секс играчки.............. това ЖЕНА ви да ви каже, че не я кефи да чисти ПЕЧКАТА .............. и иска да има нещо по - модерно .............. нещо по-добро ............. викаш не е като да си купите нова плазма...............
Та така и с всичко останало. На стената в кухнята има един Айпад про - влиза жена ми - и си пуска НОВА ТВ................ и почва да мие чинии - малко са - искаше подвижен : прост пример:
https://www.alo.bg/4492351
Искате ли живота ви да ви е удобен и да приемете, че винаги е бил такъв. Ами просто еволюирайте - ако на всеки 1-2-3-4-5 години питате други хора какво да си купите - значи не можете да прецените сами или парите са ви малко или не ви се тегли кредит.
Успех.