liyadimitrovaax
New Member
Здравейте. Това е първият ми пост тук. Ще карам направо. Момиче съм, на 16 години и искам да изкарвам някакви пари от интернет. Някакви идеи и съвети? Благодаря! 

Здравейте. Това е първият ми пост тук. Ще карам направо. Момиче съм, на 16 години и искам да изкарвам някакви пари от интернет. Някакви идеи и съвети? Благодаря!![]()
https://www.olx.bg/ad/na-edro-1179-aksesoari-za-smartfoni-CID632-ID7ANmN.html
Аксесоари за смартфони на едро
ПРОМОЦИЯ !!!
Добре дошли, но по-добре намалете спама, а си пуснете своя тема, защото тук не се толерира подобен вид реклама
Успех!
Не се толерира реклама тип СПАМ четете преди да се изкажетеА къде се толерира такъв тип реклама?
Не се толерира реклама тип СПАМ четете преди да се изкажетеКазал съм, че не е добре да се спами насам-натам човека е намятал 15 мнения набързо в различни теми и веднага хора които не им е приятно ще се включат за това съм го споменал, тъй като видях че е нов потребител и може да не знае, казах му да си отвори нова тема и да си пусне офертата като хората
![]()
Ех, тези предприемачи бе. Аз дефинирам тази тема като "Нямам много време ама ми трябват пари".Здравейте. Това е първият ми пост тук. Ще карам направо. Момиче съм, на 16 години и искам да изкарвам някакви пари от интернет. Някакви идеи и съвети? Благодаря!![]()