liyadimitrovaax
New Member
Здравейте. Това е първият ми пост тук. Ще карам направо. Момиче съм, на 16 години и искам да изкарвам някакви пари от интернет. Някакви идеи и съвети? Благодаря!
Здравейте. Това е първият ми пост тук. Ще карам направо. Момиче съм, на 16 години и искам да изкарвам някакви пари от интернет. Някакви идеи и съвети? Благодаря!
https://www.olx.bg/ad/na-edro-1179-aksesoari-za-smartfoni-CID632-ID7ANmN.html
Аксесоари за смартфони на едро
ПРОМОЦИЯ !!!
Добре дошли, но по-добре намалете спама, а си пуснете своя тема, защото тук не се толерира подобен вид реклама
Успех!
Не се толерира реклама тип СПАМ четете преди да се изкажете Казал съм, че не е добре да се спами насам-натам човека е намятал 15 мнения набързо в различни теми и веднага хора които не им е приятно ще се включат за това съм го споменал, тъй като видях че е нов потребител и може да не знае, казах му да си отвори нова тема и да си пусне офертата като хоратаА къде се толерира такъв тип реклама?
Не се толерира реклама тип СПАМ четете преди да се изкажете Казал съм, че не е добре да се спами насам-натам човека е намятал 15 мнения набързо в различни теми и веднага хора които не им е приятно ще се включат за това съм го споменал, тъй като видях че е нов потребител и може да не знае, казах му да си отвори нова тема и да си пусне офертата като хората
Ех, тези предприемачи бе. Аз дефинирам тази тема като "Нямам много време ама ми трябват пари".Здравейте. Това е първият ми пост тук. Ще карам направо. Момиче съм, на 16 години и искам да изкарвам някакви пари от интернет. Някакви идеи и съвети? Благодаря!