Както много от вас, така и аз сме били мамени не веднъж. Ако искате това да спре, то аз мога да ви помогна.
Това което предлагам е защита от измами при търгуването в Интернет.
Как се процедира:
1) продавача дефинира услугата/продукта която ще предостави.
2) купувача се съгласява с тях.
3) купувача ми изпраща парите.
4) продавача ми изпраща услугата/продукта (домейна, сайта, банер, лого и прочие).
5) купувача получава услугата.
6) купувача отправя забележки или приема услугата.
7) продавача коригира забележките, ако има такива.
8) купувача получава коригираната услуга.
9) продавача получава парите.
стъпки 6 и 7 могат да се повторят докато услугата не бъде изпълнена така както е дефинирана в стъпка 1.
Цени:
5% от стойността при плащане с еконт, пощенски запис. (Таксите за пощенски запис и еконт се начисляват допълнително)
10% от стойността при плащане с epay, easypay и банка.
15% от стойността при плащане със Skrill, paypal и payza (задължително с Cooling Time)
За суми над 1000 лв. % е по договаряне!
Отстъпки за редовни клиенти.
-> Запазвам си правото да променя таксите в зависимост от риска, времето и стойността на сделката. И за по-малки суми където таксата за получаването на оборотните средства ще е по-голяма самата комисионна.
-> Комисионната може да бъде за сметка на купувача, на продавача или споделена между двамата.
Услугата защита от измами важи за всякакви виртуални стоки и продукти. Гаранцията за който (от моя страна) отпада в момента на завършване на сделката.
Защо да се доверите на мен?
- iTrader
- Над 141 потребителя само от този форум са се доверили на мен.
- Най-много успешни сделки от всички във форума.
Това което предлагам е защита от измами при търгуването в Интернет.
Как се процедира:
1) продавача дефинира услугата/продукта която ще предостави.
2) купувача се съгласява с тях.
3) купувача ми изпраща парите.
4) продавача ми изпраща услугата/продукта (домейна, сайта, банер, лого и прочие).
5) купувача получава услугата.
6) купувача отправя забележки или приема услугата.
7) продавача коригира забележките, ако има такива.
8) купувача получава коригираната услуга.
9) продавача получава парите.
стъпки 6 и 7 могат да се повторят докато услугата не бъде изпълнена така както е дефинирана в стъпка 1.
Цени:
5% от стойността при плащане с еконт, пощенски запис. (Таксите за пощенски запис и еконт се начисляват допълнително)
10% от стойността при плащане с epay, easypay и банка.
15% от стойността при плащане със Skrill, paypal и payza (задължително с Cooling Time)
За суми над 1000 лв. % е по договаряне!
Отстъпки за редовни клиенти.
-> Запазвам си правото да променя таксите в зависимост от риска, времето и стойността на сделката. И за по-малки суми където таксата за получаването на оборотните средства ще е по-голяма самата комисионна.
-> Комисионната може да бъде за сметка на купувача, на продавача или споделена между двамата.
Услугата защита от измами важи за всякакви виртуални стоки и продукти. Гаранцията за който (от моя страна) отпада в момента на завършване на сделката.
Защо да се доверите на мен?
- iTrader
iТrader: 141
Positive Feedback: 100.0%
Members who left positive: 141
Members who left negative: 0
Total positive feedback: 184
- Над 141 потребителя само от този форум са се доверили на мен.
- Най-много успешни сделки от всички във форума.
Последно редактирано: