Редно?
Чудно ми е дали Брансън си е казал ей редно е да имам пилотска диплома, че да си направя Virgin или диплома по астрофизика за Virgin Galactic.
Също така ми е чудно Хенри Форд, какво си е мислил - те журналята го взимали за мезе всеки път щото нямал висше ...
Ако искаш може си зададеш същото за Гейтс, Джобс или пък Закърбърг - как завалиите ще имат фирми свързани със софтуер за милиарди пък нямат дипломи
Ако имам ресурсите и инвестицията е изгодна бих инвестирал във ВЕЦ, ВЕИ и т.н. пък хал хабер си нямам дори и от базова физика в частност ел. поток.
Хайде дай го по сериозно тук си говорим за твои бизнес, твоя лична бизнес инициатива - пределно е ясно, че са нужни знания и опит, но за да ги имаш тях не ти трябва диплома!
Фирмата Facebook Inc. е основана като частна компания през 2004 г. от Зъкърбърг и състудентите му Едуардо Саверин, Андрю Макколъм, Дъстин Московиц и Крис Хюз, докато са все още студенти в Харвардския университет.
А до другите на пръсти са броят такива успели нали? Това е донякъде доза късмет.. и все пак въпреки това аз съм сигурен че са завършили образование след това :Д