Засега е уволнил ръководствотосделката е факт..
какво предстои? нещо ново ще се случи ли? ще стигне ли накрая да се конкурира с тикток инстаграм фейсбук..
сделката е факт..
какво предстои? нещо ново ще се случи ли? ще стигне ли накрая да се конкурира с тикток инстаграм фейсбук..
С какъв документ? За самоличност лиТова, което знам, какво се спекулира и какво е споменавал до тук:
- ще бъде част от x.com и до няколко години ще има IPO
- инженери от Tesla вече преглеждат кода
- ще има интеграция с Тесла
- верификация за реалните юзери с документ
- абонаментен план
- промяна в алгоритъма за да не се поощрява контент за кликове
- рекламите ще станат по-релевантни за юзерите
- ще се имплементират моделите от патреон и youtube за да е по-полезна платформата за създателите на контент
Общо взето целта е да вземат част от хляба на Patreon, Meta и Google (YouTube).
Twitter вече върви по пътя на Myspace. Даже направо тича. Там също няма спамери и ботове.
С какъв документ? За самоличност ли
Бая трябва да се напънеш, докато намериш и един човек, който да уважава Twitter като платформа. Пумийната яма на интернет, в настървена борба с редит коя от двете платформи ще остане в историята като по-долнопробната дупка на самопотупване по рамото и лизане на задници на себеподобните ти.Twitter е най-използвната и уважавана платформа що се отнася новини в реално време.
А събскрипшън модела и отстраняването на излишния персонал е един прекрасен начин да се спаси от фалит. Тук едва ли някой знае, но те губеха по $3,000 000 на ден и им оставаха пари за максимум една година преди да търсят финансова инжекция чрез разреждане на акциите.
Това е все едно да ти бъркат в задника. Едно е да се верицифицираш, но друго е да те карат да се правиш на маймумна.Да. Досега също беше така. Ако си известна личност, бизнес или просто искаше Twitter Blue ставаше с документ за самоличност. Проблемът беше, че се раздаваха на някакъв странен принцип и най-вече на "хора с връзки".
В същото време всеки можеше да регистрира 1,000 бота и да спами. Сега това става нерентабилно и спамът ще изчезне. Също вече ще може да носиш някаква отговорност ако разпространяваш лъжи или дезинформация.
Мисля, че ако платиш чрез Apple Pay/iStore няма да има нужда от документ, защото така или иначе си верифициран (лицево или отпечатък).
Ще разбера като го пуснат идните седмици за България. Засега е само тестово в определени райони.
Това е все едно да ти бъркат в задника. Едно е да се верицифицираш, но друго е да те карат да се правиш на маймумна.
Откъде-накъде ще искат да им снимам документа си за самоличност?Кой те прави на маймуна? Верификацията с документ не е нещо ново просто беше за определени акаунти (хора с много последователи, правителства, големи бизнеси. и др.).
X Verification requirements - how to get the blue check
The blue Verified badge on X lets people know that an account of public interest is authentic. Learn about which types of accounts become Verified.help.twitter.com
Виж файлът 26500
Откъде-накъде ще искат да им снимам документа си за самоличност?
Аз не съм реален човек, току-що ме изхвърлиха от Криптон.Facebook също изисква лична карта ако решиш да верифицираш акаунта за да докажеш, че си реален човек. Стандартна практика е. https://www.facebook.com/help/314201258613998
Сериозно, тези неща ги одобряваш ли?
Конспиративен спамер...Конспираторите не са хора, а спамери. Те не живеят никъде, крият се зад своята самоличност.Абсолютно!
Приветствам идеята да филтрирам контент ако поста е от човек, който се крие зад своята анонимност.
Нямам нужда да знам къде живее това си остава скрито, но предпочитам да съм сигурен, че е реален човек, а не бот или конспиративен спамер.