От: Имате нов президент
Не бе баце, не е въпроса изобщо в това кой ти мрази бат' ти Бойко. Въпроса е в това, че ако си го гледал (постоянно го дават) и му слушаш (или четеш) словоизлиянията, можеш да достигнеш до прост извод - той НЕ МОЖЕ да обели и две смислени думи извън сценария, който му е написан. Каже ли нещо - осира се като карпатски вълк. Като вземем предвид това, че е тъп пожарникар и бивш ШОФЬОР на бай Тошо и цар Симеон, можем да си направим простия извод, че той всъщност е само една марионетка, кукла на конци. Следователно остава въпросът, кой всъщност е човекът с качулката, който ръководи страната?
Не съм фен на конспирациите, но реално погледнато това е най-възможният сценарий за България. Колкото до човека с качулката, аз щях да имам фаворит, ама те преди известно време го убиха.
Eпа може, беш ли го, у тая държава всичко е възможно
Но лично на мене тоя сценарии по-не ми се вярва, щото ги виждам нещата малко по-иначе... па може и да бъркам, незнам...
Но аз си мисля, че ББ не е толкова тъп, на колкото се прави, поради няколко причини.
Първо, че това е единствения политик, който е успял тръгвайки от ниско само да се издига - вече колко - 10ина години? Всички други са еднодневки, без Бойко и Доган.
Това говори за качества (поне на мене така ми говори, незнам...
)
Второто е като дава интервюта, пресконференции, ала бала.... Като се заслушаш внимателно и се абстрахираш от мутренско-селския изказ - интересни неща може да чуеш от много малко политици - пак ББ, Доган, чат-пат Костов, и още 1-2ма по-дребни като Каракачанов може би....
Всички други говорят празни приказки - локуми разтягат, ПР хватки за успиване на слушателите и все такива....
(!) Факта, че може да говориш интересни работи, без да прибягваш до ПР хватки, също говори добре.
Трето - вярно, че е тъп пожарникар, но не само - още в казармата е бил ръководител на взвод (или каквото е там). На 25 е треньор на националния по карате. После охранител на Тошо става, генерал, шеф на МВР, кмет, премиер..... Всички успели хора по света тръгват от нулата и стигат нависоко. Това, че си бил малък навремето не значи, че си прост - точно обратното.
България няма друг политик, който да е тръгнал от никъде.
Та аз като ги гледам тия неща, затова си мислим, че не е толкова тъп колкото се прави. А това, че говори на прост, човешки език му помага да спечели масите.
Щото като дойде интелектуалец като Плевнелиев - никой няма да му обърне внимание, нали така?
Значи премиерския пост
не е за интелектуалец - там се искат едни качества, нетипични за интелектуалците. Ако такъв човек хване тоя пост, най-малкото опозицията ще го съсипе за нула време. За тях са експертните позиции.
За премиерския пост аз съм на мнение, че ББ пасва просто идеално - като качества, става въпрос. Вярно простоватия му имидж дава доста основания за храна, но... кво да правиш....
@manta, пък на тебе вече въобще няма да си правим труда да ти отговарям
то все видя, че аргументи не слушаш, ми трябва да си кажем нашето - все пак партията ни храни, няма как
с такива хора, все едно с радио да спорим... ако има някакви интересни агрументи, е как аз се пътем да се обяснявам - ок, ама то нищо....