Имате нов президент

От: Имате нов президент

Нортрант винаги има алтернатива - дето се вика кефти да се обесиш кеф ти да скочиш от десетия етаж.
А сега ще ти обясня защо ти се струва че ГЕРБ няма алтернатива.
До сега почти винаги борбата беше ляво-дясно с малки изключения 2001-2005 когато беше ляво,дясно срещу центъра - сега вече не е така - днес борбата не е на политически доктрини, а борба между разума и простащината между образованието и чалгата.
За съжаление от последните избори се вижда че ниско интелигентните и ниско образованите окрилени от това че себеподобен ръководи държавата са в пъти повече от хората които имат разум в главата и се получава така че за много години напред битието ще ви го определят чалгаджиите и простаците.
Ето точно за това ти се струва че няма алтернатива защото качеството на материала няма да се промени и ще продължи да възпроизвежда себеподобните си на чело на държавата.
 
От: Имате нов президент

Ами не съм... за това питам тук ако някой може да ми отговори :).

Еми накратко - всички са такива боклуци, мафиоти и продажници, че ББ в сравнение с тях е като ангел небесен, дошъл да благослови изстрадалия български народ :D Горе долу нещо такова... :)
 
От: Имате нов президент

До сега почти винаги борбата беше ляво-дясно с малки изключения 2001-2005 когато беше ляво,дясно срещу центъра - сега вече не е така - днес борбата не е на политически доктрини, а борба между разума и простащината между образованието и чалгата.
За съжаление от последните избори се вижда че ниско интелигентните и ниско образованите окрилени от това че себеподобен ръководи държавата са в пъти повече от хората които имат разум в главата и се получава така че за много години напред битието ще ви го определят чалгаджиите и простаците

Айде пак заучената партийна пропаганда. Абе мнения от червени агенти не се броят - само от безпристрастни граждани.

Лъжи и пропаганда - борбата била между простаците и интелигентните и простаците надделели... чакай малко бре. Я отвори разбивката на вота по социални групи и гледай - най-интелигентния електорат е на СК, след това на ГЕРБ, а най-простите гласуват за БСП. Не случайно всички чалга певици пеят на митингите на БСП.

Това е факт, повтарящ се на всички избори, само че медиите го заритват малко под масата, да не ги обиждат.

http://bnt.bg/bg/news/view/62708/danni_na_alfa_risyrch_pri_90_na_paralelnoto_prebrojavane
Извод:
- мнозинството от интелигентните, образованите, младите, хората с висок доход - гласуват за ГЕРБ.
- мнозинството от необразованите, безработните, хората над 60 и тези с ниски доходи - гласуват за БСП
На всички избори. Тая статистика не става е така случайно.


Човек като следи нещата веднага може да хване лъжите на червените бабаити, ама малко хора го правят. Е глей как си говорят и правят изводи и тн, без никаква връзка с реалността....

Така че може да направим точно обратния извод - за пръв път интелигентните хора недделяха над простаците и чалга феновете, в следствие на което БСП падна от власт.
 
Последно редактирано:
От: Имате нов президент

Не бе Агейнст ти пак не разбра какво ти казвам.
До сега ниско интелигентните и ниско образованите (по голямата част от българското население) нямаха възможност за реален избор те бяха принуждавани да гласуват или за сини или за червени по високо образовани хора от тях. И те го правеха преливайки се от едната крайност до другата спрямо това какви са нагласите за победа в момента.
Днес тази маса има реален избор тя може да гласува за себеподобните си и го прави с голям кеф защото за първи път от 20г. има реален избор но това не е изборът на политическата доктрина а изборът на стадото което се скупчва около себеподобните си. Самият факт че ГЕРБ привлича привърженици от крайно ляво до крайно дясно говори че тях ги водят мотиви различни от политическите.

ПП.
Тези данни които вадиш да не са от някоя нова независима социологическа агенция че до колкото си спомням на предишните избори за по сигурно бяхте купили всичките
 
От: Имате нов президент

Мче аз не мисля, че в БГ има кой знае колко крайно леви, крайно десни, центристи и тн - това само политиците си ги говорят тия глупости и си вярват в тях.
Не за друго, ми щото няма партии, които да са такива, ми цветовете се ползват за ПР най-вече.

Та масата хора не гласуват на принципа лява или дясна политика - ми тоя може би ще краде по-малко от оня. Щото нито БСП правят лява политика, нито СДС - дясна.
Затова хората веднъж гласуват за БСП, утре за СДС, после за ББ....
 
От: Имате нов президент

...та в първия пост на темата имаше едно "какво мислите за него?"...

И така...аз не гласувах за този президент, но мнението ми е следното и винаги е било такова - избран е от хората, без значение какви са те, трябва да се подкрепя и да се говори само добро след избора, без значение кой е президент!
Вярно е, че всеки сам си избира пътя, но докато продължаваме да се дърпаме и да поплюваме кой е по-по-най (или зле) - винаги ще пътуваме надолу! Президента има власт и то не малка, не е само представителна институция. И без значение кой ти е помогнал да станеш президент (без помощ просто няма как да се случи - неизбежно е), ти се отърсваш от това влияние, от тази зависимост постепенно и си подхващаш по твой си начин нещата - това също е неизбежно :)
 
От: Имате нов президент

Борман теоретично си прав Но има едно голямо НО - първо хората не гласуваха за човека Плевнелиев а на принципа магаре да се издигне магаре ще се избере - ако бяхме нормална държава с нормални хора този човек никога нямаше да стане президент.
Президента е обединител на нацията той е нейното лице - ти може ли да приемеш че това ще е лицето на България аз не мога - това че му е мека китката е най малкият проблем - този човек освен че е без грам самочувствие и самоуважение е доказано че е участвал в корупционни схеми.
Всеки който приеме че това е неговият президент означава да си плюе върху честа и достойнството че е Българин - ББ и ГЕРБ успяха да се подиграят и с президентската институция превръщайки всичко в чалга и това че чалгаджиите са повече от нормалните хора в тази държава лично мен не ме радва и аз не мога да се примира с това.
 
От: Имате нов президент

Всеки си има мнение, аз моето го изразих два поста по-горе. Как е избран, защо е избран...това е положението - избран е!
А относно това дали е без самочуствие и самоуважение - не съм май много съгласен с теб :)
...корупционни схеми...кой знае дали е така...аз съм се научил да не вярвам на почти нищо изнесено в медиите (без значение печатни или онлайн) отнасящо се до "корупция", всички които сме в този форум знаем че сензационните заглавия продават, сензационните заглавия и управляват...ок, както и да е.
Не съм идеалист - реалист съм, но съм се научил да уважавам и чуждите мнения и да се вслушвам в тях, ние не винаги сме прави. Знам едно, ако наистина мислим поне малко за следващите след себе си, за хората които остават тук, трябва да работим за това да ни уважават поне малко другите нации/народи/институции...(или поне по-снизходително да гледат на нас) :)
Тук в този форум всички сме се събрали заради едно "който каквото и да ти говори, знай че става дума за пари!"...надявам се тази тема да не е заради това!
 
От: Имате нов президент

Няма да давам за пример нарисуваната схема с бизнес парка за разнообразие ето това
Докато е под ръководството на Плевнелиев МРРБ не спазва процедурата по дела, които министърът е завел лично. В резултат на неспазените изисквания интересът на държавата не е защитен и държавата губи две дела, свързани с къмпинг Корал

Както казваш винаги става въпрос за пари
 

Горе