blaster
Well-Known Member
От: От: Има ли извънземни
КОЙ е Пакало Папито и Тонко Фотев
КОЙ е Пакало Папито и Тонко Фотев
П.П.С.
Другия вариант е ние да сме най-развитата цивилизация в космоса, което е слабо вероятн...
Определено е фотошоп щом пише babe а не sir :lol:
Гагарин най-добре трябва да знае има ли таквози чудо кат извънземни- тва е шега разбира се...
Никога при никакви обстоятелства, не трябва да поясняваш за дадена шега че е шега
Има формула по която се изчислява, че ако се налага да се обяснява, е по-добре да не се казва.
Когато се шегуваш с дама винаги трябва да поясняваш предварително, защото след това може да се налага да обясняваш по-дълго време:wink:
Аз сигурно щото не съм дама, ама схващам от време на време майтапите
Дама, жена ,момиче за мен няма разлика, да де дама звучи малко натруфено, помпозно, сладникаво и не на последно място ретро:mrgreen:
Ника ти всъщност е в двата рода, значи ли това, че си и на двата бряга:mrgreen:?
Опс то сега е модерно така примерно Станислава Николов звучи некеак си европейски нали.
Ако трябва да сме сериозни истината е, че космоса е огромен и за да може който и да било да достигне до нас трябва да умее да изкривява време пространството, а който умее да го прави е милиони години напред така ,че ние даже може и да не забележим присъствието му чисто и просто защото сме прекалено примитивни.
Дори и да се срещнем с толкова по-напреднали същества едва ли ще можем да го проумеем те може да са някаква необяснима за нас форма на съществуване
П.П.С.
Другия вариант е ние да сме най-развитата цивилизация в космоса, което е слабо вероятно, но все пак, а другите още да са у каменната ера:wink:, нема начин такива същества да стигнат до нас освен да яхнат некой метеорит:-o
А смятате ли че има вече контакт със Земята, но той е потулен за да не разбира обществото? Има доста истории за летящи чинии, разни кръгове в полето и други истории за зелени човечета.