Има ли извънземни

От: Има ли извънземни

И аз се сещам за един филм - една котка имаше каишка с медальон на врата, който изобразяваше съзвездието Орион и накрая се оказа съзвездието Орион.

Ами не знам дали е съвпадение, но много скоро гледах филмът "Код:счупена стрела". Стар филм с Крисчън Слейтър и Джон Траволта. Гледала съм го отдавна на видеокасета. По принцип не гледам телевизия и не се заглеждам по стари вече гледани филми. Но сега като го свържа с темата (без намесата непременно на извънземни) и въпреки че самолетът в реалната новина/инцидент е пътнически клоня към това, да се е пренасяло нещо в него.
След това гледах и един фантастичен, заради детето, но беше интересно как един артефакт-чаша, можеше да се "скрие" в карта-таро. И беше показано много интересно това преминаване/пренасяне/пътуване/телепортиране в пространството.
В такива моменти много ми се иска да работя сред учени и да знам повече факти и теории, какво ли се е случило?
:)
Иначе не знам за осъществените контакти и как точно ни "помагат" извънземните или пък Защо? биха ни помагали. Все едно, аз да успея така да дресирам кучето си, че да стане развито колкото мен. Би било заплаха, ако нямам наистина работещ вариант/програма, да се контролира с толкова предоставени му знания.

И аз се сещам за един филм - една котка имаше каишка с медальон на врата, който изобразяваше съзвездието Орион и накрая се оказа съзвездието Орион.

Ха, "Мъже в черно" е филма, и накрая не се оказа, че е съзвездието Орион, а галактика с миниатюрни размери! И нямаше нищо общо със съзвездието Орион, просто котката така се казваше и е съвпадение на имената, търсено от продуцентите на филма, заигравка с колана на Орион съзвездието и колана на Орион - котката.

Ха, "Мъже в черно" е филма, и накрая не се оказа, че е съзвездието Орион, а галактика с миниатюрни размери! И нямаше нищо общо със съзвездието Орион, просто котката така се казваше и е съвпадение на имената, търсено от продуцентите на филма, заигравка с колана на Орион съзвездието и колана на Орион - котката.

Може, филмът е стар - бях дете още, когато излезе и съм забравила. Мисълта ми беше, че не всичко по филмите е истина. Иначе и "Матрицата" беше идеен.

Добре, де дори и да е отвлечен пак би следвало да може да се проследи....

Именно.. самолет не изчезва просто така от радарите... според мен историята ще се потули и така ще си остане мистерия...

Ентусиазмът ти е много трогателен. Да обясняваш на някого, който не схваща неща от добре направени филми-класика!
Сигурно не прави разлика и между Галактика и съзвездие и все тая компютри или компоти, важно е да се съска по пет пъти на ден, иначе отровата остава вътре и може да се натрови сама себе си.
Филмите са яко нещо :twisted: трябва да се гледат сутрин, обед и вечер и да се учат и да се изпитва по тях 8)

Сега излезе новина , че самолета е сменил курса и е бил отвлечен от опитен пилот....
http://dnes.dir.bg/news/malizia-izcheznal-samolet-16309063?nt=4

хе-хе- добре! Доволна съм докато няма жертви. Браво на пилота и да разберем какво толкова има в този самолет конкретно, ако не е за показен атентат, на забиващ се самолет в Кремъл!
Другото важно е, че извънземните са извън обвиненията и съмненията за похищение.

Цак! 8)

Току-що говорих с експертЪТ! Милото ми братче, който се занимава основно с такива неща относно локации и ПВО-та и ми обясни (защото имах някакъв спомен, че на определена височина радарите може и да не прихващат самолетите), че ако е прекалено ниско летящ, радарите могат и да не го засекат, което не би било проблем за опитен пилот.
Другият вариант единствено е, да е "стелт", но явно не е .

Добре, де дори и да е отвлечен пак би следвало да може да се проследи....

оффтопик:

За протокола: определени потребители съм ги игнорирала. Ако имат насочени мнения към мен пряко или косвено да не си губят времето.

Senior Member
Това съобщение е скрито ,защото Лили Гагарин е във вашия игнор лист.

По темата, мисля че понякога естественият подбор, който не допуска невежи в среди, където се взимат важни решения за оцеляването на човечеството е много добре работещ вече през 21 век :twisted:

...че на определена височина радарите може и да не прихващат самолетите...

Каква е тази височина, на която трябва да лети, за да не го засичат радарите? Дай точни данни!

Добре де ... и телефоните и тях ли не могат да ги 'прехванат' ?
Хич не ми се връзва.

Каква е тази височина, на която трябва да лети, за да не го засичат радарите? Дай точни данни!

Каза ми "по-ниска"- не питах точно колко, защото е дежурен, но вероятно и в нета може да се провери. Което е и логично, когато е над ненаселено пространство така да се каже. За мен пак остава въпросът, какво има в този самолет, за да се отвлече?

Добре де ... и телефоните и тях ли не могат да ги 'прехванат' ?
Хич не ми се връзва.

Това не знам и не го коментирам, защото не съм запозната със сигналите на мобилните устройства, дали и как могат да се засичат.

Аз например преди време звънях безспир на един телефон, който си беше изгубило детето и така и не го намерих/а. Нарочно не блокирах карта и апарата си звъня поне няколко дни. Обикалях около мястото в голям радиус. И не се намери.
Но и за това ще има някакво обяснение сигурно :wink:

Каза ми "по-ниска"- не питах точно колко, защото е дежурен, но вероятно и в нета може да се провери. Което е и логично, когато е над ненаселено пространство така да се каже.

Аха, за другите не може значи, но за теб може? Одеве ми направи забележка, как обяснявам на някого, но сега ти говориш глупости.
Няма значение дали се лети над населено или извъннаселено място. Има си технологични изисквания за да се лети под радара. Такъв самолет трябва да лети по очертанията на земната повърхност, да следва земния релеф, за да е под радара. Ако лети над океан, то трябва да лети на височина от около 5 до 10 метра. Смяташ ли, че голям, пътнически, самолет може да следва релефа на сушата и да лети на 5 метра височина над сушата или над океана?
Ай когато говориш нещо преди това да се поинтерсуваш дали може да се случи или не!

Аха, за другите не може значи, но за теб може? Одеве ми направи забележка, как обяснявам на някого, но сега ти говориш глупости.
Няма значение дали се лети над населено или извъннаселено място. Има си технологични изисквания за да се лети под радара. Такъв самолет трябва да лети по очертанията на земната повърхност, да следва земния релеф, за да е под радара. Ако лети над океан, то трябва да лети на височина от около 5 до 10 метра. Смяташ ли, че голям, пътнически, самолет може да следва релефа на сушата и да лети на 5 метра височина над сушата или над океана?
Ай когато говориш нещо преди това да се поинтерсуваш дали може да се случи или не!

Не съм направила забележка, а се възхитих на ентусиазмът ти, че много точно поправи пропуски на някои гледали "Мъже в черно" като малки и неразбрали определени неща по съдържанието на филма.
Не знам, кое от написаното е "глупости", но се извинявам, ако нещо е останало неясно и заради това се измества темата.
Обясних, че говорих с човек конкретно в тези неща по цял ден и от много години, който ми обясни, че има начин самолет, да остане невидим и незасечен от радарите, ако е на по-ниска височина от някаква, която аз не знам.
Ненаселена предположих като незастроена със сгради, около които да "маневрира". Но ако е над пространство от водна или друга необитаема повърхност- не знам колко е такава по релефа ...
Именно като пиша се поинтересувах както отбелязах по-горе и то от компетентен човек. А това, че ти си в някакво настроение или фаза да циклищ на думата "глупости" си е твой проблем. Пий една ракия и ме сложи в игнор-листа. Както ще направя аз след като постна това мнение.
Приятна вечер и Наздраве!

Щом са ирански граждани - сигурно ЦРУ/ ФБР / НСА - са ги обучили да отвлекат самолета и да се взривят някъде в хамерика, за да започнат конфликт, напълно възможна ситуация.

Горе