blaster Well-Known Member 18 Март 2014 #181 От: Има ли полза от репутацията и трейдъра? Пишете ме и мене за сбирката, аз ще дойда с оркестъра и певачката, искам централна маса
От: Има ли полза от репутацията и трейдъра? Пишете ме и мене за сбирката, аз ще дойда с оркестъра и певачката, искам централна маса
coolice Owner 18 Март 2014 #182 ъпнал си 20 теми офтопик за 20 минути ако те видя пак да го правиш ще почиваш тук сме търпеливи но всичко си има граници
ъпнал си 20 теми офтопик за 20 минути ако те видя пак да го правиш ще почиваш тук сме търпеливи но всичко си има граници
blaster Well-Known Member 18 Март 2014 #183 От: Има ли полза от репутацията и трейдъра? Извинявай мастър, въобще не гледам от къде са темите, но това разбира се не ме оправдава, сори майна, ще си изтърпя наказанието, кво да направя, че съм голама уста...
От: Има ли полза от репутацията и трейдъра? Извинявай мастър, въобще не гледам от къде са темите, но това разбира се не ме оправдава, сори майна, ще си изтърпя наказанието, кво да направя, че съм голама уста...