A adi Well-Known Member Рейтинг - 100% 8 0 0 23 Април 2009 #21 От: Инсталиране и нагласяне на системи модератора е на ход .........
Wicz Member Рейтинг - 100% 22 0 0 23 Април 2009 #22 От: Инсталиране и нагласяне на системи memorex каза: Аз имам чувството, че това момче bdaa е умряло от глад. Увеличете... Сори за спама.. Щом смяташ, че е умряло от глад дай му някой лев а между другото все повече хора в българия търсят такива услуги...
От: Инсталиране и нагласяне на системи memorex каза: Аз имам чувството, че това момче bdaa е умряло от глад. Увеличете... Сори за спама.. Щом смяташ, че е умряло от глад дай му някой лев а между другото все повече хора в българия търсят такива услуги...
realdark Member Рейтинг - 100% 8 0 0 23 Април 2009 #23 От: От: Инсталиране и нагласяне на системи Wicz каза: Сори за спама.. Щом смяташ, че е умряло от глад дай му някой лев а между другото все повече хора в българия търсят такива услуги... Увеличете... Инсталиране на CMS . Както пишеше по горе някъде, може да се ползват услугите на КП. Все пак и за него сте платили, освен ако съитветния клиент не иска да плати за една услуга 2 пъти .
От: От: Инсталиране и нагласяне на системи Wicz каза: Сори за спама.. Щом смяташ, че е умряло от глад дай му някой лев а между другото все повече хора в българия търсят такива услуги... Увеличете... Инсталиране на CMS . Както пишеше по горе някъде, може да се ползват услугите на КП. Все пак и за него сте платили, освен ако съитветния клиент не иска да плати за една услуга 2 пъти .