От: Интервю със Симеон Дянков
Мантаман имам сериозен въпрос ти нещо да не си имал мечта, като малък да станеш политик, щото идеално ти се отдава говориш колкото да не заспиш и нулева производителност.
Хайде няма говорим отявлени глупости 20 години Монката да не го изкараш ДС агент, учил и живял в УСА с една цел да унищожи икономиката на .......... България
Отговори ми какво ти е мнението, щом са докарали до тези твой "огормни кражби" на бизнеса, че ще вземат номинално 500 милиона, това не ти ли прави няквко впечетление, че твоите комунисти са оглозкали всичко?!?
Малко мазохистично ми се струва, да говориш как видиш ли добре, че те предишните крали държавата с милярди, а сегашните от бизнеса и то те отложиха този закон

. Един вид държавата некая цоцаме няма проблеми тя е затова. Нека да крадем благата на народа, ти даваш ли си някаква идея, тези пари ако бяха останли тука, какво щеше да е. Дори и да бяха правени шашми, но шашмни с БГ фирми, 100 пъти по-добре щеше да е. Имам скирти съмнения, че и ти си цоцал ама не искам те нападам, (това са наблюдения мой спрямо това което защитаваш). Та информативно да те питам кво ти е мнението относно БСП-то така ни вътри с енергийните проекти, че 50 години на пред няма се оправим, а да беше само това.
А и леко си противоречИш да приемем, че ГЕРБ са комунисти, тогава защо ебават комунисти?!? Гараван гарвано око не вади. Ама май много искам и сега ще получа редовния отговор, ама това са само фасадни акции, всичко се разцъква зад фасада. Дори и така да е да изпитваш някво еуфорично чувство, че старите са крали пари и нищо не са правили, а сегашните десйтват и всичкоТо комунис реве, не знам странно ми се вижда. Ако социалисити сега бяха на власт ДДС 22-23 процента, данъци с 5-10% отгогре инфалция с 40%, да супер светло бъдеще, ама карай нали ще е готино