От: Интернет телевизия
Аз мога да ти кажа, че най-лесния път и в повечето случаи не отказват е писмо или среща с някой от съответната телевизия, за да искаш правото. Все пак ги ползва. А те имат далавера да ги стримваш, тъй като за тях са допълнителни зрители. И ти си на далавера и те. Хубаво е да им предложиш всичко това в хубава опаковка - сайта да е пипнат и да видят, че срещу тях седи истински професионалист. Така най-добре ще имаш резултатите, които искаш.
Идеята ти е супер, има много такива сайтове, но да ти кажа занимавам се от 10 г. с интернет и с риск да обидя някой колега тук, не мога да се сетя за едит. Може би имаше нещо online-televizia.com ама пак не съм сигурен. Дано да съм ти помогнал. Хубаво е да имаш разрешение. Така ще спиш и ти по-спокойно. Разправия е, но не е чак толкова голяма, имайки предвид, че има сайтове, които го правят вече - демек си добре и за двете страни. Има много хляб, защото аз хващам почти нявсякъде нет, а искам да гледам и успоредно някое други сериалче.
Хубава идея е да се вдигне скороста, за да са силни и качеството и да не забива. Аз лично се отчаях последния път като гледах телевизия от един сайт. За това и спрях да го практикувам. Мислях си, че на всеки е така. И тук идеята е една - колкото по-голям избор, толкова по-предпочитан си. Аз лично бих искал да видя е някоя друга специализирана телвиция - както има за лов и риболов, нещо за коли, пари и т.н.
П.П: добре си ни дошъл тук във форума. Пожелавам ти приятен престой тук и само успехи.