lowriderzzz
Well-Known Member
Искате ли да публикувам някоя от записките си под формата на статия/пост? И Коя ? - имам грешки в заглавието.
Здравейте! Реших се да стана малко по-активен във форума, макар че имам регистрация от доста време, но не бях влизал доста често.
През последните няколко години усърдно изучавах маркетинг, онлине маркетинг, икономика, финансова независимост, психология, продажби и неща от този род. Това е все от семинари, книги и аудио книги. Сега като гледам съм си събрал в няколко кашона тетрадките в които си водех записки.
Та въпроса ми е, ще му е интересно ли на някой да ги чете, ако ги направя под формата на пост/статия.
Ето някой от основните теми, кажете коя най-би ви била послезна и интересна.
***Програма: Собствено направено богатство (self made wealth)*** - Как да постигнем финансова независимост. Всичко, което трябва да знаем за парите. Нагласа, подходи, създаване на стойност и от там богатсво
Съдържание на кратко
1-ва седмица: Съзряване като финансов възрастен
2-ра седмица: Създай "игра" на богатсво, на която можеш да победиш
3-та седмица: Поеми контрол върху себе образа си и започни да гледаш на себе си като създадел на богатсво
4-та седмица: Вярвания относто богатсвото. Използвай собствения си ум за да промениш вярванията си.
5-та седмица: Психологията, зад попречването на богатство. Как нашите емоции ни пречат от това да станем заможни и какво да направим по въпроса.
6-та седмица: СТАРХЪТ. Най-голямата пречка за създаването на богатсво.
7-ма седмица: Разликата между богатството и щастието и как да имаме и двете.
8-ма седмица: Създаване на вътрешно богатство и как вътрешното богатсво създава външното.
9-та седмица: Само саботиране: Защо навиците са ключът към дълготраен финансов усепх
10-та седмица: Създаване на МАСИВНА стойност
11-та седмица: Акумулиране на лични активи
12-та седмица: Построяване на дълготрайно богатство
Разбира се това е цяла тетрадка от 80 листа мисля голям формат и всяка една бих я постнал по отделно.
Другото е Print Persuasion или как да пишен добро рекламно описание (sales copy)
Ето съдържанието за него:
Сесия 1 - нагласи - как да си тренираме ума за да пишем по-добри реклами и да комуникираме по-добре
Сесия 2 - Топ 10 урока за убеждаването
Сесия 3 - Разликата между интернет и всякакъв друг вид медия. Повече плюсове и по-малко минуси.
Сесия 4 - Формулата за това как да подредим едно хубаво рекламно описание (sales letter)
Сесия 5 - Най-важното е комуникацията.Как да я усъвършенстваме и да разказваме добри истории.
Сесия 6 - Правило номер 1: Вникни в главата на своя клиент.
И тук всяка сесия ще е в отделен пост.
Имам едно за организация на времето: Стани по-продуктивен (Wake up productive)
Встъпителна сесия 1 - разчистване на умственото ти бюро
Встъпителна сесия 2 - недовършените неща в нашия живот ни черпят енергията
Встъпителна сесия 3 - излез от сивата зона
Встъпителна сесия 4 - Открий нещата, които те ограбват от енергия
Встъпителна сесия 5 - Гравитация на навиците и скорост на преодоляване
Седмица 1 - личен режим
Седмица 2 - Ефекта на пеперудата вътре в нас
Седмица 3 - Настрой вътрешната си игра за съсредоточаване без триене
Седмица 4 - Развий мускула си за съсредоточаване
Седмица 5 - правилото 60-60-30. Външна продуктивност
Седмица 6 - Построй си ритуали, които да действат
Седмица 7 - Излез от сивата зона
Седмица 8 - "Настрой" се за успех и си създай навици, които да ти дават предимство
Седмица 9 - Висшата игра на продуктивността
Седмица 10 - Подреждане и синхрон.
Седмица 11 - почивка и зареждане
това са, имам и още други относто маркетинг канали, докарване на трафик и преобразуване на посещения в клиенти, но няма да имам толкова време да опиша всички. Не знам даже дали някой би имал нужда в България да чете такава информация за това първо да питам.
ПС: как се удебелява шрифта тука (bold) и другите там бъзикни. Виждам че други потребители могат.
Здравейте! Реших се да стана малко по-активен във форума, макар че имам регистрация от доста време, но не бях влизал доста често.
През последните няколко години усърдно изучавах маркетинг, онлине маркетинг, икономика, финансова независимост, психология, продажби и неща от този род. Това е все от семинари, книги и аудио книги. Сега като гледам съм си събрал в няколко кашона тетрадките в които си водех записки.
Та въпроса ми е, ще му е интересно ли на някой да ги чете, ако ги направя под формата на пост/статия.
Ето някой от основните теми, кажете коя най-би ви била послезна и интересна.
***Програма: Собствено направено богатство (self made wealth)*** - Как да постигнем финансова независимост. Всичко, което трябва да знаем за парите. Нагласа, подходи, създаване на стойност и от там богатсво
Съдържание на кратко
1-ва седмица: Съзряване като финансов възрастен
2-ра седмица: Създай "игра" на богатсво, на която можеш да победиш
3-та седмица: Поеми контрол върху себе образа си и започни да гледаш на себе си като създадел на богатсво
4-та седмица: Вярвания относто богатсвото. Използвай собствения си ум за да промениш вярванията си.
5-та седмица: Психологията, зад попречването на богатство. Как нашите емоции ни пречат от това да станем заможни и какво да направим по въпроса.
6-та седмица: СТАРХЪТ. Най-голямата пречка за създаването на богатсво.
7-ма седмица: Разликата между богатството и щастието и как да имаме и двете.
8-ма седмица: Създаване на вътрешно богатство и как вътрешното богатсво създава външното.
9-та седмица: Само саботиране: Защо навиците са ключът към дълготраен финансов усепх
10-та седмица: Създаване на МАСИВНА стойност
11-та седмица: Акумулиране на лични активи
12-та седмица: Построяване на дълготрайно богатство
Разбира се това е цяла тетрадка от 80 листа мисля голям формат и всяка една бих я постнал по отделно.
Другото е Print Persuasion или как да пишен добро рекламно описание (sales copy)
Ето съдържанието за него:
Сесия 1 - нагласи - как да си тренираме ума за да пишем по-добри реклами и да комуникираме по-добре
Сесия 2 - Топ 10 урока за убеждаването
Сесия 3 - Разликата между интернет и всякакъв друг вид медия. Повече плюсове и по-малко минуси.
Сесия 4 - Формулата за това как да подредим едно хубаво рекламно описание (sales letter)
Сесия 5 - Най-важното е комуникацията.Как да я усъвършенстваме и да разказваме добри истории.
Сесия 6 - Правило номер 1: Вникни в главата на своя клиент.
И тук всяка сесия ще е в отделен пост.
Имам едно за организация на времето: Стани по-продуктивен (Wake up productive)
Встъпителна сесия 1 - разчистване на умственото ти бюро
Встъпителна сесия 2 - недовършените неща в нашия живот ни черпят енергията
Встъпителна сесия 3 - излез от сивата зона
Встъпителна сесия 4 - Открий нещата, които те ограбват от енергия
Встъпителна сесия 5 - Гравитация на навиците и скорост на преодоляване
Седмица 1 - личен режим
Седмица 2 - Ефекта на пеперудата вътре в нас
Седмица 3 - Настрой вътрешната си игра за съсредоточаване без триене
Седмица 4 - Развий мускула си за съсредоточаване
Седмица 5 - правилото 60-60-30. Външна продуктивност
Седмица 6 - Построй си ритуали, които да действат
Седмица 7 - Излез от сивата зона
Седмица 8 - "Настрой" се за успех и си създай навици, които да ти дават предимство
Седмица 9 - Висшата игра на продуктивността
Седмица 10 - Подреждане и синхрон.
Седмица 11 - почивка и зареждане
това са, имам и още други относто маркетинг канали, докарване на трафик и преобразуване на посещения в клиенти, но няма да имам толкова време да опиша всички. Не знам даже дали някой би имал нужда в България да чете такава информация за това първо да питам.
ПС: как се удебелява шрифта тука (bold) и другите там бъзикни. Виждам че други потребители могат.