Ти май наистина не схващаш какво ти говоря?? Или се правиш С поведението си не обиждаш мен, а форума като цяло и идеята на форумите !
Но, вижда се, че от "държането" ми към теб, което е като към чисто консуматорче, има ефект все пак Сещаш ли се защо и как, а? Ще те цитирам:
"... а ми пишеш, че въобще не ми е решен проблема и ме оставяш мен и всички останали да гадаем и да ти се молим да кажеш защо мислиш така..." - а ти бе, аланкоолу, как постъпи, я ни припомни, моля Няма да го направиш, аз ще резюмирам: Влизаш тук, пищиш, че имаш някакъв конкретен проблем и молиш за помощ, после пишеш, че сам си оправил проблема, без да споделиш как и ... "и ме оставяш мен и всички останали да гадаем и да ти се молим да кажеш защо мислиш така"
пффффф... и кво ся, аз съм кривия, а? Как пък нямаше доблестта да кажеш едно "извинете" на форума бе !?Ти май просто обичаш да се заяждаш Не съобразих, че ще е полезно за други моето инфо, но след като ми направи забележка, веднага написах какво съм направил! Защо трябва да пишеш романи колко тежък грях съм извършил! Като можеш да помогнеш, помогни, като не искаш, карай си работата и толкова...
пффффф... и кво ся, аз съм кривия, а? Как пък нямаше доблестта да кажеш едно "извинете" на форума бе !?
Айде вземи червенко от мен !
Аз не ти лепвах етикети и определения, а ти си го позволи!? Еййй, няма край наглоста ти бе, боклук такъв !Аман от хейтъри!!! Нека хората от форума преценят колко тежко е прегрешението ми и видят образец за Велик вечно недоволен хейтър!
Аз не ти лепвах етикети и определения, а ти си го позволи!? Еййй, няма край наглоста ти бе, боклук такъв !
Да задам и аз едно въпросче, че темата се е изместила май При споделяне на даден статус от някои страници в долния десен ъгъл на статуса ми се вижда един бутон "Харесай страницата" Та този бутон, как се добавя към статуса или страницата си го генерира автоматично?
Ако някой търси харесвания във фейсбук dа поглеdне поdписа ми
Кога е най-подходящото време за постване според вас ?
Кога е най-подходящото време за постване според вас ?
По-скоро интересно да се споделят всички размери, подходящи и за телефон - постовете във ФБ колко трябва да са големи, за да изглеждат добре, плюс корицата и заглавната снимка.