И на мен ми откраднаха съдържание

chedda

New Member
бях чел тук че на един съфорумник му бяха копирали съдържанието .. преди имах блог който изтрих но си запазих съдържанието с цел като пусна сайта да имам готова информация. и днес докато преглеждах случайно някои да не ме е прецакал.. познайте!
някакво тъпо индийско копеленце ми е копирал 1/1 информацията съчинявах няколко часа САМ НА АНГЛИЙСКИ. писах е-мейл ама той не отговаря заплаших го със съд :lol: хах дано се стресне малко.
Въпроса е че може да сложи още мои статии. какво да предприема ако не ми отговори ?

Етого и него http://www.blogger.com/profile/17591552914433066515

само каква поза в профил.. интелектуалец мангала !
 
gdf

ами като почвах и представа си нямах колко да пиша за вначало ми казаха най-малко 10 и аз направих 15 статии от по 2 страници на Word. Абе как така мангала просто ще копира без да го преразкаже дори.. за какво го прави тоя блог изобщо. Писах му още един е-мейл, нз там колко часа е но утре ако нямам отговор вече трябва да се прави нещо. Айде една статия ще я прежаля но ако продължи.. :evil:
 
след като си си свалил сайта, малко трудно ще докажеш, че ти си първоизточника
иначе бих сигнализирал хостинг компанията, защото при евентуално дело те също ще го отнесат за хостване на нелегални материали.
 
dfsfsd

ем материалите ми са в социални мрежи публикувани много преди това копеленце да ги постне.. това не е ли достатъчно :?
 
Бате не се коси.
На мене един потребител от форума ми е копирал цялото съдържание на първия ми блог, ама кво да се прави ;)
 
arsenal каза:
cecipenev каза:
Бате не се коси.
На мене един потребител от форума ми е копирал цялото съдържание на първия ми блог, ама кво да се прави ;)

как реши че е потребител от форума?
то си имаше тема май :roll:
 
Арсенал, просто си писах с него в скайп, намерихме се тук да говорим по един проект и по едно време отварям страницата му в скайп и :lol: :lol:
 
фсд

ем и аз не се занимавам с блогчето вече но контента си го пазих щото доста нощи съм стоял буден докато някой си манго спал и след това решил да си го вземе наготово. както и да е, още не ми отговаря, при второ провинение ще прескоча до Uндия :lol: да мy строша главата :D хахах
не бе сериозно ако продължи къде трябва да пиша, да се оплача?
 

Горе