От: И отново по темата за SOPA
да, визмаме си едно .bg за 70 лева, едно .eu за $14.99 и да почнем да си продаваме един на друг. най-вече тук в БГ.
като цяло искам да видя колко от сайтовете с интернет насоченост тук е България ще подкрепят това. не за друго, но навсякъде където съм влизал по бг форуми за компютри и интернет, се бият в гърдите какви са мъже и опитмизатори и не знам си какви генийчета. искам сега да видя кои само си говоря и кои имат топки да застанат зад думите си.
като цяло целият закон е един голям пит и ще върне интернета години назад от развитието му. никой не го е взел това като основна причина при предлагането му. не е тайна, че това ще затвори и много сайтове. а и въобще да не си мислят хората тук, че няма да ги засегне. ние като една държава на безредицете, абсурда и изродията първи ще го усетим и то в тъкованието на тукашните органи. направо даже не знам как им е хрумнало, че се отнася само за там.
мислете преди да вземте страна. и все пак се предполага да вземете тази, на която ще имате облаги вие. всички знаем, че като тръгне спиране няма, днес там, утре европа, после ние. защитата на пиратството ще се прояви в началото, после почват сайтовете, които леко допират закона, а това може би са едно 80-90%.