AMOUN
Well-Known Member
Богатите хора се концентрират върху състоянието си, докато бедните се концентрират върху доходите си.
Това ми звучи малко подозрително и е в разрез със всичко останало, не трябва ли да е на обратно?
Богатите хора се концентрират върху състоянието си, докато бедните се концентрират върху доходите си.
Роба се ражда РОБ, господаря се ражда Господар- Конфуций!
в това се крие разковничето и истината за бедни и богати
Това означава, че вярваш в предначертаноста на съдбата, демек който му е писано ше забогатее останалите не се морете нема смисъл.
Остави малко надежда и за бедните плебеи де
Няма значение дали си таксиметров шофьор, земеделец, шивач или каквото и да било. За да забогатееш трябва "здраво бачкане", както е написал колегата, но не само. Не може да мислиш, като работник и да станеш началник. Главно е въпрос на мислене. Успеха за таксиметровия шофьор е днеска да вози примерно 50 човека и да прецака 40... Успеха за работниците във фирмите и предприятията е да се скатават поне час от работното време. Говорил съм с доста колеги работници, умни, млади момчета, по-големи от мен с повече опит в живота, но с "бедно" мислене. Питал съм ги защо не търсят по-добра работа, защо не опитат нещо... Не може да си 30-40 годишен човек и да живееш с 400 лева заплата. 90% от тях никога не са и мислили за собствен бизнес, повечето отговори са от сорта на - "А да бе друга работа.. От 400 лева да мина на 500 и за какво... Тука съм свикнал, знам как да се скатавам..." и така нататък, но 100% от тях си мразят работата. Не го разбирам това...
Попринцип мислих да не отговарям на остроумния ти отговор .. Якото бачкане е да започнеш собствен бизнес и да блъскаш яко докато го докараш до ЦЕЛТА , към която се стремиш . Защото да правиш пари или да си богат се постига след като станеш финансово независим , което е следствие на много работа ,правилно планиране и много грешки , които се трупат с работене .
А за богатите земеделци отиди до Добрич да видиш колко са бедни земеделците .
Много грешна представа имаш и за ученето , успешните хора четат и учат постоянно . Ходят на курсове и други форуми за личностно израстване .
Ти изглежда си от онези хора които си мислят ,че да станеш богат от беден трябва да измислиш ГОЛЯМАТА ИДЕЯ и бум на следващия ден си No1
Каси-Черешата 8) ще забогатея немедлено!
Толкова си забавен ...
Ако не си ти да ме усмихваш никога нямаше да знам какво е веселие.
важното е да има щастливи хора!
но я ми кажи
мъж ли си или жена
възраст
семейно положение
рабта
OFF
А сега де!! Нещо почваме да се чувстваме излишни в темата, ако пречим ... само кажете :lol:
:lol: голям си :beer:tal_pa брат
:lol: голям си :beer:
Ето как хората изкарват милиони и се забавляват докато го правят
Между другото сори, че пиша в темата обаче ми се струва, че броя на мненията на някой хора вкл. и аз е паднал поне с 200 надолу, а @Cassiopeia ми се струваше, че имаше над 1000, а сега гледам, че има 471 мнения което не е възможно, не че нещо, но ми се стори странно.
Бавно но славно обедняваме откъм мнения или се трият теми.