Някой да е чул разплащателна сметка без месечна такса? За БГ говоря.
А колко от тук присъстващите плащат месечна такса за дебитната си карта Maestro или Visa Electron?
Според мен nbsp; просто трябва да смени банката...@nbsp по-добре замълчи, започваш да се излагаш Харкон е много по-добре запознат от теб с банковите системи и т.н.
Бих определил представата му, като ДЕБИЛНА.Или аз ползвам услугите на ибахти екзотичната банка (което хич не е вярно), или колегата nbsp има много странна представа за въпросните ИБАН-ове, дебитни карти и разплащателни сметки.
Някой банки имат месечни такси за обслужване на картови разплащателни сметки, други нямат. При нас тази такса е 1лв на месец и се удържа автоматично на месечна база. Ако нямаш авоар по сметката, същата сума се блокира и се удържа автоматично при следваща вноска.Аз плащам такса и за двете. Сметката е една, разплащателна и при транзакция с картата, просто сумата се блокира автоматично.
Някой банки имат месечни такси за обслужване на картови разплащателни сметки, други нямат. При нас тази такса е 1лв на месец и се удържа автоматично на месечна база. Ако нямаш авоар по сметката, същата сума се блокира и се удържа автоматично при следваща вноска.
По принцип таксата не се блокира, а просто се удържа от салдото по сметката. Блокира се неснижаемия остатък, който обикновено е 5 лв.
Друг е въпроса, че аз, като банков служител, нямам никакви такси.
Кой говори за транзакции на MasterCard, бе идиот? Чети, като пиша.То си личи какъв банков служител си. При плащане с картата, MasterCard изпращат информация на банката. Банката блокира сумата, като тя се удържа чак след като има потвърждение от Борика (ако транзакцията е станала на техен терминал) или от MasterCard, ако е станало на терминал, който не е на Борика. Въпросното потвърждение може да е в реално време, може и да не е.
Месечната такса за сметката е 1 лев, а отделно има годишна такса за картата, която се удържа на 12 равни части през годината.
Някой банки имат месечни такси за обслужване на картови разплащателни сметки, други нямат.
На картови разплащателни сметки, дебил. Правилно си подчертал.Я пак? На какви сметки?
Кой говори за транзакции на MasterCard, бе идиот? Чети, като пиша.
Не идиот, не издава Шел Смарт.Твоята банка какви карти издава? Шел Смарт? Да не работиш в някоя бензиностанция и да стоиш до банкомата когато няма коли, които да зареждаш? Това не е работа в банка...
Не идиот, не издава Шел Смарт.
По-горе съм писал с какво се занимавам.
Ех ... идиотът тръгнал да си отмъщава със смешни средства.Кажи коя е банката, че като гледам какви служители има, да знам да не ходя в нея.
Ех ... идиотът тръгнал да си отмъщава със смешни средства.
На картови разплащателни сметки, дебил. Правилно си подчертал.
Явно е, че нищо не разбираш от банки и служители. Аз пък от друга страна нямам причина да давам информация на идиоти, нито да свъзвам работата си в банката със забавлението си тук.Няма за какво да отмъщавам, просто искам да избягвам банки, в които работят некадърници.
Разбира се, че са различни, олигофрен. Картовата разплащателна сметка е тип разплащателна сметка, обслужваща картови транзакции.Именно, "картови разплащателни сметки", което е различно от "разплащателна сметка". Нещата, които могат да се правят от потребителя са различни и договорът, който се подписва с банката е различен.
Явно е, че нищо не разбираш от банки и служители. Аз пък от друга страна нямам причина да давам информация на идиоти, нито да свъзвам работата си в банката със забавлението си тук.
Дай консултация на себе си!!!ДНЕС ДАВАМ БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ НА ДЕБИЛИ И ОЛИГОФРЕНИ!