ruseneca
Member
От: Какви карти за разплащане ползвате?
Най-подходяща е Visa Electron, тъй като няма ограничения за нея, а и се приема на всякъде. В Paypal проблеми с установяването на собственика на акаунта няма да имаш. Лично аз си направих картата в Procreditbank...имаха някаква промоция за лица до 25 години: няма такса за обслужване, безплатни транзакции и т.н.
Плюс това, ползваш и безплатно Интернет банкиране, може да си преглеждаш транзакциите онлайн, без да е необходимо да се разхождаш до банката и да чакаш 3 часа за едно извлечение.
Успех!
Здравейте,
Темата която ме интересува е : "Пазаруване в международни сайтове в интернет ". Чрез системата PayPal.
Спрях се на два вида дебитни карти: "VISA Electron - международна дебитна карта" и "Visa Classic - международна дебитна карта" ...
Това, което ме озадачава е, че и двете предлагат : "Плащане на стоки и услуги в интернет, включително в международни сайтове" , но за Visa Electron се подразбира, че има известни ограничения, които не се отнасят за Visa Classic...
Интересува ме от какъв характер са тези ограничения?! И коя от двете карти е по-подходяща за целта?
Поздрави!
Най-подходяща е Visa Electron, тъй като няма ограничения за нея, а и се приема на всякъде. В Paypal проблеми с установяването на собственика на акаунта няма да имаш. Лично аз си направих картата в Procreditbank...имаха някаква промоция за лица до 25 години: няма такса за обслужване, безплатни транзакции и т.н.
Плюс това, ползваш и безплатно Интернет банкиране, може да си преглеждаш транзакциите онлайн, без да е необходимо да се разхождаш до банката и да чакаш 3 часа за едно извлечение.
Успех!