какво ти е мнението за Affiliate marketing?ZzZaPyr каза:Google Adsense
Affiliate marketing
xgamer каза:какво ти е мнението за Affiliate marketing?ZzZaPyr каза:Google Adsense
Affiliate marketing
Колко се изкарва средно ?
Sobieski каза:един от MN е искарал даже 120к
Да кажем че имам човек който би могъл да ми преразказва статиите, къде мога да прочета повече за Affiliate marketing как да стартирам, какво да пиша, какво да продавам и др. неща за стартирането, но на БГ? Статиите не са проблем но когато немога да разбера какво да правя - ето това е проблем!Sobieski каза:е може ама ще си плащаш да ти преразказват статийте
Frik каза:Бахти! Всеки казва, че от Affiliate marketing се изкарва много! Немога ли да започна Affiliate marketing без да знам английски език, щото само тва ми е недостатака, голямммм проблем! :roll:
Студент съм 2-ра година и ме скъсват от учене по разни специализирани предмети. Нямам време за курсове, пък и нали се сещаш, че българския студент е доста зле финансово... ;(coolice каза:Frik каза:Бахти! Всеки казва, че от Affiliate marketing се изкарва много! Немога ли да започна Affiliate marketing без да знам английски език, щото само тва ми е недостатака, голямммм проблем! :roll:
Може да се ханеш да го понаучиш англииският не е толкова сложно може да се запишеш на курсове