какво ти е мнението за Affiliate marketing?ZzZaPyr каза:Google Adsense
Affiliate marketing
xgamer каза:какво ти е мнението за Affiliate marketing?ZzZaPyr каза:Google Adsense
Affiliate marketing
Колко се изкарва средно ?
Sobieski каза:един от MN е искарал даже 120к![]()
Да кажем че имам човек който би могъл да ми преразказва статиите, къде мога да прочета повече за Affiliate marketing как да стартирам, какво да пиша, какво да продавам и др. неща за стартирането, но на БГ? Статиите не са проблем но когато немога да разбера какво да правя - ето това е проблем!Sobieski каза:е може ама ще си плащаш да ти преразказват статийте
Frik каза:Бахти! Всеки казва, че от Affiliate marketing се изкарва много! Немога ли да започна Affiliate marketing без да знам английски език, щото само тва ми е недостатака, голямммм проблем! :roll:
Студент съм 2-ра година и ме скъсват от учене по разни специализирани предмети. Нямам време за курсове, пък и нали се сещаш, че българския студент е доста зле финансово... ;(coolice каза:Frik каза:Бахти! Всеки казва, че от Affiliate marketing се изкарва много! Немога ли да започна Affiliate marketing без да знам английски език, щото само тва ми е недостатака, голямммм проблем! :roll:
Може да се ханеш да го понаучиш англииският не е толкова сложно може да се запишеш на курсове