madgooglebot
Well-Known Member
Принципно гошето буквално се сцепва да обхожда форума
Това е основната причина да съм изключително строг в юридическо отношение.Принципно гошето буквално се сцепва да обхожда форума
Ако не е измислено дистанционно, което изключва Wi-Fi сигнала по време на бездействие и сън, може се помисли върху реализирането на такъв продукт. Също и неутрализатор на 5G. Съществуват достатъчно проучвания, доказващи вредните им влияния, а вярващите в тези "теории" никак не са малко.Здравейте,
Какви според вас са секторите и стоките, които биха имали висока продаваемост към момента, както и през следващата година?
Ако не е измислено дистанционно, което изключва Wi-Fi сигнала по време на бездействие и сън, може се помисли върху реализирането на такъв продукт. Също и неутрализатор на 5G. Съществуват достатъчно проучвания, доказващи вредните им влияния, а вярващите в тези "теории" никак не са малко.
Това си се прави от настройките на рутера. Вече за тва с каската..за сега няма по-добър вариантАко не е измислено дистанционно, което изключва Wi-Fi сигнала по време на бездействие и сън
Строг си само на копи/пейст на огромни количества ГОТОВ текстТова е основната причина да съм изключително строг в юридическо отношение.
Не всеки разбира от рутери, пък и по-лесно е с бутонче...Това си се прави от настройките на рутера. Вече за тва с каската..за сега няма по-добър вариант
Само Блинки отвреме-навреме се опитва да насочи стадото в правилната посока ама никой не прихваща...
Може тогава директно от тока да го спираш..и пей сърцеНе всеки разбира от рутери, пък и по-лесно е с бутонче...
Гнездо/контакт с таймер? Аз ползвам едни дето са с дистанционно, настройваш си 4 гнезда и си ги он/оффваш, бачкат до определно разстояние, даже и ако си на двора.Ако не е измислено дистанционно, което изключва Wi-Fi сигнала по време на бездействие и сън, може се помисли върху реализирането на такъв продукт. Също и неутрализатор на 5G. Съществуват достатъчно проучвания, доказващи вредните им влияния, а вярващите в тези "теории" никак не са малко.
Бе "жертвата" няма да е голяма. Най-ефективката мярка, ще да е - всеки в пазара да може да си заключва темата И другото ултра ефективно, а и аз съм навитак, е публикуването в пазара да стане изцяло с платен абонамент.. (в зависимост от бройката оферти) ти да видиш как за отрицателно време всичко ще си дойде на мястото, а и тамън некой лев да пада допълнително за форума, кефа си е кеф, стимула си е стимул
Tова е НАЙ-ДЕВОЛЮЦИОННОТО поведение, което можеше да покажеш. Вместо нападки, предпочитам точна и ясна обоснованост от твоя страна.ТИ НЕ СИ ФАКТОР
ОБОСНОВКАТА е проста - на тЪпоЪгЪлник не давам обясненияTова е НАЙ-ДЕВОЛЮЦИОННОТО поведение, което можеше да покажеш. Вместо нападки, предпочитам точна и ясна обоснованост от твоя страна.