partytime Well-Known Member 27 Май 2023 #41 nandibandi каза: Междувременно при нас отново вали и започнаха гръмотевици. Имам фобия и от гръмотевични бури. Увеличете... Ох, да се пазиш, че съфорумците са притеснени, че "Тоя форум ше омре ако не е Офтопика."
nandibandi каза: Междувременно при нас отново вали и започнаха гръмотевици. Имам фобия и от гръмотевични бури. Увеличете... Ох, да се пазиш, че съфорумците са притеснени, че "Тоя форум ше омре ако не е Офтопика."
O OSH Well-Known Member 27 Май 2023 #42 partytime каза: Пиене нещо, сгодни женички ? Увеличете... Не пия. И по жени не ходя
partytime Well-Known Member 27 Май 2023 #43 dimitur7 каза: Не пия. И по жени не ходя Увеличете... Ох милия, Ами LGBTIQA+ ?
O OSH Well-Known Member 27 Май 2023 #44 partytime каза: Ох милия, Ами LGBTIQA+ ? Увеличете... Може да съм асексуален. Къв ти е проблема ? Да не искаш да ти помагам
partytime каза: Ох милия, Ами LGBTIQA+ ? Увеличете... Може да съм асексуален. Къв ти е проблема ? Да не искаш да ти помагам
nandibandi Well-Known Member 28 Май 2023 #45 dimitur7 каза: Любимото ми. Особено да си пусна един филм и да си взема нещо да ям. Увеличете... При нас, ако гръмне в Петрохан, тока спира за минимум 3 часа. Какъв филм???
dimitur7 каза: Любимото ми. Особено да си пусна един филм и да си взема нещо да ям. Увеличете... При нас, ако гръмне в Петрохан, тока спира за минимум 3 часа. Какъв филм???