И бре воеводи, та това е въпрос N1 у този форум от 5г. минимум - "защо аджеба, Бинки се държи така"
Спешъли Язе, хайдутин, съм си го задавал този въпрос поне 200 пъти, размишлявал съм със седмици, дерзал съм, Мамка му - чесал съм се!
Скийте са.., има шестин фактора за поведението и действията или бездействията на поставеният N1 да управлява/забавлява таз форумна сган тук. Не го мислете толкова..
Повервайте, ще се капичнете ако тръгнете да търсите логика или прагматизъм в ситуацията - сегашна - минала - и бъдещата в т.ч. щото "един си мисли, друг разсъждава, трети пък го поразмества.."
И така. Трее да знете ПЪРВО, че у форумот се шляват едни индивиди дето могат да Ви купят са се жената, свекървата, втория братчет или дедото с орден "Червено знаме" от настъплението при Пирот ахахах или дори ПРАдедото с медал "за заслуга към негово великолепие" от балканската война..
Некои от тех, че може би и четиримата ВЪВ всеки един даден момент могат да фърлят на Блинки толкова, колко в необходимо (де да знам дали го правят) само и само да си развеят гегата, И не само защото жената не им пуска, ами може и за това, че ТАКА ИМ ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО
От другата страна, лансирана и логически намествана - форумот е сбирщина от неразбрани гении и всеки от тях има не само право на мнение, но и право на НЕмнение.. хах, да
което ще рече, че НЕмнението им по каквито и да е казуси и калибристики е несъмнено правилно и най-малкото имат право на него ахахах
Тоест, каквото и да напише некой, друг може да го оспори, въпреки, че никога не го е писал, али дори няма и намерение да го напише.. НО фактите са ФАКТИ, защото ФОРУМЪТ Е ТАКЪВ КАКЪВТО Е, и всяка или
каквато и да е намеса би променила ПЪТЯТ, а той много добре знаем, че трябва да води към съвършенството на повишаващата се посещаемост, базирана на различните мирогледи производни на ДЕМОКРАТИЧНОСТТА, която се основава на неприкосновеността на СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, което е заложено като основа на всичките общества и спамилката, която прилично облечена е в съвременни, чисти, модерни или просто готините дрешки
Както и да си го тълкувате, всъщност, на никой не му дреме за ЛИЧНИТЕ ви дерзания и приоритети. Настоявайки за тях вие
пряко се противопоставяте на Устоите на демокрацията и словата изписани да бъдат написани от така изглеждащите свободни..
И въпреки, че всички имаме свободата да си изберем версия 1, версия 2 или по-новата - версия 3, то при всички случаи и варианти, имаме САМО и единственото право да избиране САМИ ЗА СЕБЕ СИ и ИЗЦЯЛО ЗА НАША СМЕТКА, при това с изричното знание, че това ще остане САМО И ЕДИНСТВЕНО наше мнение, което в никакъв случай да не да подкопава устоите на ДЕМОКРАТИЧНОСТТА, а именно - СВОБОДАТА НА СЛОВОТО
))
Макар че вариант 1 ми е особено удобен, лично аз реално осъзнавам, че с това ми мнение, или предишното, подкопавам, бих подкопал или ще подкопая USтойте на демокрацията, така че предварително се извинявам, като в замяна предлагам да помислите колко удобно, всъщност, е всичко това, АЛИ дали ще ви свърши някаква работа е въпрос на тълкуване, което освен, че пак така е за Ваша сметка, не трябва да засяга по никакъв начин демократичността ЕЛИ още повече - Свободата на словото, което е фактическа и неразменима (освен за много $) част от нея ахахахаха
Та, predpriemacha си върви по пътя, какъвто пътя, такава и каруцата, тЕкива и каруцарите, донт уори