$INeed$
Well-Known Member
хах е какво му е обратното бе човек За едно и също нещо говорим. Бутона в този си вид предразполага и съм такива юзери и към такова държание - съвсем нормално.
Нали писах - махни спамилажа от него и пак ще си говорим Няма да го махнеш - знам...
Това с търкането е пълна глупост. Доклади от флегми тип ружиел са съвсем целенасочени и нямат грам връзка с действителността. Да не говорим за филма в който се вкарваш с търкането.. още повече да не говорим за ебанята да си в положение на безпристрастност - НЕВЪЗМОЖНО.
Както и да е, за мен всичко е клиар! Знам случая, за това и на мен също, както на теб, хив не ми дреме, още повече да започна да лансирам нещо тук, как ли пък не. В крайна сметка темите-спамилки са готини, мен ме устройват принципно ахахаха
Абе ти малоумен ли си, това ти се обяснява, че като го натиснеш нямаш вече тия лайняни теми:
Какво ново?
www.predpriemach.com
Не знам с какво са те удряли в главата, но явно трудно може да ти се обясни. Не е глупост да се трие спам, прави го цял свят, тук не се прави изключение. Мен лично са ме търкали много пъти, защото явно съм прекалявал в изказа си. Сега нали не си изненадан от нивото на форума? Огледай си писаниците, пълна трагедия си.