Няма ли да се наинвестираш и ти с ТИМ-аджиите, с 35 г. кредит, да правиш туризъм, с очакван нулев сезон? Прости тимаджии ей! Не си го държат те да се напечелят и да намилионят, ами го продали на Руменчо, да се направи на господин за един ден!Много свястно момче ще излезе тоя Румен.
Още не съм гледал видеата, понеже не ми остава време от гледане на други гурута обаче щом така хубаво дразни Киров + генерира регистрации у форума, значи има хляб у него...
може и да се е набутал, но все пак има шанс да изкара пари за един апартамен като този не за 35 години, а по-скоро за 2-3 години, за разлика от някой от нас на този етап от развитето ни.Няма ли да се наинвестираш и ти с ТИМ-аджиите, с 35 г. кредит, да правиш туризъм, с очакван нулев сезон? Прости тимаджии ей! Не си го държат те да се напечелят и да намилионят, ами го продали на Руменчо, да се направи на господин за един ден!
Я отворят кръчмите лятото, я не. Ей тъй ще се насипят богаташите, да бичат 200 левови нощувки без all inclusuve, при конкуренцията на 5 звезден хотел за тия пари.
Прости ора, как не са се сетили дося, ни банкерът ни строителя. Като оназ приказка за хитър Петър, дето смятал с 2 яйца къв бизнес ще направи, като се навъдят.
Румен стана аналог за възродител на предприемач...Много свястно момче ще излезе тоя Румен.
Още не съм гледал видеата, понеже не ми остава време от гледане на други гурута обаче щом така хубаво дразни Киров + генерира регистрации у форума, значи има хляб у него...
Големият предприемач пусна видео "моята грешка за 500 000 лева", т.е. къщата в кучкарника и змиярника. После големият предприемач се ушива (така твърди) с още един имот, с идеята за рентиерство, и то сезонно. Нашето море е 3 месеца годишно, по-малко и от зимния сезон. Не сме Гърция, не сме Хаваите.може и да се е набутал, но все пак има шанс да изкара пари за един апартамен като този не за 35 години, а по-скоро за 2-3 години, за разлика от някой от нас на този етап от развитето ни.
Нещо не разбрах за какво е този линк. Ако му е там къщата си е направо пример за тъпо зачукани пари. Вечер не бих посмял да се мотам пеш, той самия разправя, че кучкарникът ги нападал посред бял ден.Парцелите там са по 20 000 евро, неговата къща е навътре някъде 4-5 ред. Аз също харесвам разчупен дизайн, ама тоя дизайн е за ул. Сандрово, някак на село сред кокошките, не върви да паркираш Мерцедес сред Москвичите.Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
ти ше излезеш от тия дето от всичко разбират деаНещо не разбрах за какво е този линк. Ако му е там къщата си е направо пример за тъпо зачукани пари. Вечер не бих посмял да се мотам пеш, той самия разправя, че кучкарникът ги нападал посред бял ден.
"пичове, копувате ли биткоин че стана 63 бона?"
За какво ми е да си кОпувам? Да падне в пъти както винаги ли, и да издухам супата по най-левашкия начин?
Не бе, отивам да нарина 100 бона за нещо, дето не ми трябва. Тръгнали са едни агенти да агитират старците по селата, да инвестират в новата икономика. Ако питаш баба си и тя ще ти обясни за Биткойн.ти ше излезеш от тия дето от всичко разбират деа
Не е много релевантно към темата, обаче тая постройка е рядко срещано грозна.Парцелите там са по 20 000 евро, неговата къща е навътре някъде 4-5 ред. Аз също харесвам разчупен дизайн, ама тоя дизайн е за ул. Сандрово, някак на село сред кокошките, не върви да паркираш Мерцедес сред Москвичите.Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Въпрос на вкус, малко прилича на промишлено хале, ама харесвам такива сгради с много стъкло. Дано си е купил парно на кюмюр, това с климатик едва ли може да се стопли.Не е много релевантно към темата, обаче тая постройка е рядко срещано грозна.
...
Браво, сега извади некой компромат и за Иван - да сравним.instagram: rumensdiamond
Rumen Simeonov
Internet and real estate Entrepreneur. I believe everyone should be in pursuit of a better life.
https://bg-bg.facebook.com/rumen.simeonov.351 - фейсбук профил - средно образование Димитровград, и колеж по туризъм Варна 2010г.
Отговорът ми по заглавието на темата е: Сладкодумник.
послеслов - Румене спокойно, няма ровя повече.