nIksdevIL
Well-Known Member
Не щем и да се хвалим камоли да се захващаме.Айде поне един от вас да се похвали, че си е купил курсове, и да е изкарал 2 лева в резултат.
Аз навивам, ти развивай!
Не щем и да се хвалим камоли да се захващаме.Айде поне един от вас да се похвали, че си е купил курсове, и да е изкарал 2 лева в резултат.
Аз навивам, ти развивай!
Обсебен си нещо.Taман гледам последната изцепка на Руменчо. Като последния селяндур си купи апартамент с огромен 35 годишен кредит за 90% от имота. С идеята да става рентиер.
На вас продава чалъмите за инвестиции.
п.с. Цените на имотите само се качвали, като на неговия апартамент. Все едно съм на селската кръчма и на третата ракия правим бизнес планове с тракториста.
Майтап си мислиш. Видеото Румен го е пуснал някъде между 20 и 21 часа, а "най-големият му хейтър" в 22 и нещо вече го е гледал, макар и то да е 50 и няколко минути.Обсебен си нещо.
Или му направи предложение и се земете или поне си купи курса му и да се свършва с тая агония..
Верно е това. Руменчо демонстративно се подиграва с потенциалните си клиенти, и аз преднамерено му сипвам да не остане гладен. Имам абонамент с камбанка, верно е.Майтап си мислиш. Видеото Румен го е пуснал някъде между 20 и 21 часа, а "най-големият му хейтър" в 22 и нещо вече го е гледал, макар и то да е 50 и няколко минути.
Включил си е събскрайб, камбанката - всичко.
Аз като видя какъв да ми изкача от скъп джип, паркиран в луксозна къща ми става едно такова фейк. Поредният мултимилионен бизнес, на който ще ни научи, щото мрази бедните.Добре, че се регна от друг профил, Ванка, за да ни докладваш. И аз, ако видя на клип човек, който хвърля отровна змия извън къщата, не бих си купил курса.
Може би не знаещ, но не си от най-близките хора на Румен Виста. Един мой познат например използва наскоро код за отстъпка, който му дава 110% такава! Така не само, че не плати за да получи курса, но и Виста му преведе 10% от цената на курса. Аз понеже не съм навит да тача "Румен Виста", то мога само да сънувам подобен код за отстъпка.Пълно със завистници тука!
Айде, от мене да мине - ето ви един купон за 69% отстъпка:
PEPELQNKA69
Имам и един за 96% ама той е за по-наши хора...
Аз по-скоро бих инвестирал в семинар на Кобилкин и Тонкина...Което ми напомня Юли Тонкин и Кобилкина щяха да правят съвместен семинар намален от 5000 лв на 50лв... Ей това е промоция и криза с тоя Ковид...
Момчето е математик.:Д
Яката набутвация. Сметки без кръчмар.:Д