nIksdevIL
Well-Known Member
Ко да прайшКлета майка България, толкова копачи, трейдъри, гурута и всички дават акъл в youtube.
Последно редактирано:
Ко да прайшКлета майка България, толкова копачи, трейдъри, гурута и всички дават акъл в youtube.
Бъркаш се, Руменчо стана еталон за ГСП. Лаф от армията, придобил жаргон на "груба селска проява".Взе да става жалко вече - куцо, кьораво и богато (на всичко друго освен акъл) почна да се излага за 1000 гледания. Хубавото е, че до месец никой няма да ги помни.
O, не! Поредният Гордън Геко, само че от Шумен.още 1 час драма
Абе ти защо такава омраза към Румен таиш?Бъркаш се, Руменчо стана еталон за ГСП. Лаф от армията, придобил жаргон на "груба селска проява".
Като съм на кеф ще кача видеото дето го изтри, в някоя платформа дето не минават номерца с хленчене на админката че го обидили. Цели 700 мегабайта ми заема на дисковете, трябва да го разтоваря нейде. Жалко, че не бакъпнах и коментарите дето кибичи денонощно да ги трие.
Брато, тук 90% от хората имат собствени сайтове, но те нямат никва идея как се отваря инспектора в браузър... :Д Разкритието на века, ко си викаш - ей ся им обадих на тея балъциЕми разправях ви колко елементарно се манипулират страници, вие писнахте за ключене и банове. Ето към средата на видеото, съвестта ми е чиста че не съм учил някого на простотии. Всеки със средно ниво грамотност ги знае тия неща.
Съвсем обобщено. Румен е любител на змии, а Иван ги мрази. Румен обича да хвърля пепелянка през оградата. Иван, от своя страна, хипотетично допуска, че ако в същото време мине от там, Румен може да му хвърли отровна змия на главата. Това беше началото, останалото го има в тематаO, не! Поредният Гордън Геко, само че от Шумен.
Абе ти защо такава омраза към Румен таиш?
Прави нагла и елементарна пропаганда. Трие квото не му изнася, и се изхрачи на всички с практични и економични коли - "малолитражки".Абе ти защо такава омраза към Румен таиш?
Съвсем обобщено. Румен е любител на змии, а Иван ги мрази. Румен обича да хвърля пепелянка през оградата. Иван, от своя страна, хипотетично допуска, че ако в същото време мине от там, Румен може да му хвърли отровна змия на главата. Това беше началото, останалото го има в темата
Румен Виста е легенда, а ти си скрит плашокЧакай още не съм му качил видеото, ама псувните под него няма да трия.
Баси мъката е товаоще 1 час драма
То па голямата далавера половин България да те псува! По-добре "плашок", ако и такава дума да няма в нашия език.Румен Виста е легенда, а ти си скрит плашок
Винаги е било така. Тука са само тарикати, балъците са всички останали. Варненец балък няма.... Все пак израснал си сред акули, няма как да си таранка или шаран. В морето, оцеляват само хищни те риибиОбаче Варна се явява нещо като резерват за Източнобалкански хиени.