NovaPS
Well-Known Member
Не е толкова скъпо по тея места. Напротив даже. Едно е да си турист и съвсем друго да го играеш местен. Ще се повторя, но на много места в тоя регион, по много начини 10лв са много пари. Разбирай, че ако пушиш и пиеш, 10лв ще ти осигурят цигарите и бирата за деня + едно не лошо ядене на някакъв стрийт фууд. Комуналните също са ниски на повечето места, като изключение прави интернетът - той хем е гаден, хем често минава по опънати м/у стълбовете кабели и прекъсва, хем е бавен и скъп.
ПП, причината да съм се интересувал, е че след едно пътешествие с жена ми искахме да се преместим в Тайланд, съответно се разровихме и за всичко наоколо. Има си минусите, особено с деца (училища, безопасност като цяло), но не е чак толкова зле. Плюсовете са адски много и след две седмици вече нито ти е толкова горещо, нито имаш проблем с дъждовете. Даже се молиш да завали, понеже за един час отминава и после е супер, а иначе два дни без дъжд и става доста драматично.
Може, аз по мнение на други ютубъри.
Тука също може да се сравни едно-към-гьотере Бали със София..
Аз примерно сравних наемите с тукашните (Швабия) + възможности за развитие на младите.
Т.е. предполагам Бали е добро място за съвсем млади двойки къде имат идеи околЕ туризма. Или вече пенс., които искат джъст да си релаксват със събраното. Просто за семейство с деца ми е малко... странно.