От: Re: От: Какво е баш наглост?
Тук не говорим за дублирано съдържание, а за авторско право. Дублираното го остави, то няма да ми навреди.
Приеми, че всеки ще ти копира материалите и ще ти се смее на авторското право. Я погледни само колко обяви има в секцията за обяви, че се търсят хора за преразказване на статии, материали! Как мислиш, какво е това? Кражба разбира се - откриват нещо полезно и за да могат да го ползват наемат някой да го преразкаже, за да не си го познае собственика. Съответно всеки който е публикувал такава обява е крадец!
Я се поразтърси из нета по твоята тематика - seo. Ще видиш, че се въртят едни и същи материали, които са преразказани по няколко пъти. Но няма как, такива са реалностите - хора, които научили, че от seo се изкарват пари, но нямат покритие и практика и нищо не знаят и не могат сами да пишат свои статии... .
Видях кой е сайта, който е под всякаква критика на въпросния коментиращ, мисля, че много лесно би могъл даже да разбереш кой е тоя, ако не бъркам трябва да е регистриран в този или другия форум. От там нататък мисля, че знаеш какво да правиш. Мисля си, че не го ли сториш - само дигаш врява за ненужни работи. Ми че какво като ти откраднали статия - няма да си нито първия, нито последния. Просто приемаш фактите и продължаваш напред, градиш име и репутация. Сега си никой и те крадат. Но защо никой не открадне примерно роман на Вазов? Щото е с име и репутация!
Аз вече съм приел фактите, не мога да променя нищо и не мога да се боря срещу идиоти, вече съм приел, че ми крадат цялото инфо от сайта, но продължавам напред и както споменах - правя нещо хубаво, което надявам се след време да ми се отплати.