Какво е баш наглост?

От: Какво е баш наглост?

Не, нямам предвид това. Има си други причини поради което тези правила не важат. Какви са - нямам намерение да споделям. :)

предполагам говориш за начини, по които да заобикаляш правилата, а не отричаш съществуването им. не знам може и аз да съм в грешка...

И аз да се включа в темата.
В единствения сайт който до момента съм направил, има блог. Преди 3-4 дена пуснахме 1вата статия която е писана от собственика на сайта, 100% негова с 85% уникалност, свързана с счетоводството! Два дена по късно след пускането и, статията бе копирана и поставена в един голям счетоводен форум. И какво стана.... намерих човека който е постнал и му казах да е махне! Един час по-късно той ми отговори че е писал на модератор за да е премахне защото той не можел.... Все още чакам, минали са 5часа.

След пускането на статията в моя проект, сайта започна да получава 50-80 посещения повече дневно от обичайното само заради тази статия. Хората намираха тази статия с около 10-20 ключови думи и на 80% от тях, ние излизахме на първо място!

Вчера след като онзи индивид копира статията ние се сбогуваме с първото място понеже в форума в който той е постнал статията, е с около 200% повече посещаемост!

И сега какво правя? Лапам мухи! :lol:

Има ли начин да се предотврати подобно нещо? Fitfy vs Fitfty а? :lol:

От: От: Какво е баш наглост?

DIDOkal няма такъв начин!
Има обаче друг начин, ясно и категорично казваш в сайта си че всяка открадната, копирана, взета на заем и т.н. статия ще бъде докладвана като "крадена". Върни се на предишната страница там съм дал и линк къде да се докладва, повярвай ми гугъл действат безкомпромисно срещу кражбата ;)
При нас всеки ден се гепят статии, имаме доста проекти и се пишат доста нови неща всеки ден и ми писна да пиша на тоя или оня собственик, админ, редактор и всякакви такива да махнат крадено съдържание, да поставят линк и така нататък. Докладваме си ги на гугъл пък да правят каквото счетат за необходимо. Иначе не искаме нищо кой знае какво.. даваме да се вземат статиите ни, който иска да ги взема няма проблем, само едното линкче да поставят мама му стара, ама не го правят.
Така че след като не можем да се разберем като големи хора, ще действаме така!

п.п. Аз също вземам статии от други сайтове, но уважавам труда на колегите... онзи ден харесах една страхотна статия от един сайт, прочетох правилата... и те като нас искат само линкче, аз обаче първо писах на админа, човека каза няма проблем.... и взехме тази статия.
Така се прави!

А ето и малко доказателство за типична работа на "големите" сайтове:

Гепят та се не спират :D

Последно редактирано:
От: От: Какво е баш наглост?

DIDOkal няма такъв начин!
Има обаче друг начин, ясно и категорично казваш в сайта си че всяка открадната, копирана, взета на заем и т.н. статия ще бъде докладвана като "крадена". Върни се на предишната страница там съм дал и линк къде да се докладва, повярвай ми гугъл действат безкомпромисно срещу кражбата ;)
При нас всеки ден се гепят статии, имаме доста проекти и се пишат доста нови неща всеки ден и ми писна да пиша на тоя или оня собственик, админ, редактор и всякакви такива да махнат крадено съдържание, да поставят линк и така нататък. Докладваме си ги на гугъл пък да правят каквото счетат за необходимо. Иначе не искаме нищо кой знае какво.. даваме да се вземат статиите ни, който иска да ги взема няма проблем, само едното линкче да поставят мама му стара, ама не го правят.
Така че след като не можем да се разберем като големи хора, ще действаме така!

п.п. Аз също вземам статии от други сайтове, но уважавам труда на колегите... онзи ден харесах една страхотна статия от един сайт, прочетох правилата... и те като нас искат само линкче, аз обаче първо писах на админа, човека каза няма проблем.... и взехме тази статия.
Така се прави!

А ето и малко доказателство за типична работа на "големите" сайтове:

Гепят та се не спират :D
ООО Супер! Благодаря! Точно твоя пост го бях пропуснал :)
Днес изтриха написаното в техния сайт но какво стана? Дето се вика след дъжд качулка! С повечето ключови думи ме избутаха на 3-4 място :lol: Между другото тайна ли е споделиш кое е това сайтче чрез което гледаш тези статистики, посочено горе на снимката?

Благодаря пак!

Ще го кажа разбира се: https://id.tynt.com/account/log_in
Регистрираш се, вземаш код.. слагаш го на сайта и почва да дебне.. освен това има и разни други благинки. Примерно някой като ти копне нещо от сайта и след това го сложи някъде най-долу се появява линк към сайта ти ;)
Има и други благини.. разгледай го, на мен ми е полезно.

Ще го кажа разбира се: https://id.tynt.com/account/log_in
Регистрираш се, вземаш код.. слагаш го на сайта и почва да дебне.. освен това има и разни други благинки. Примерно някой като ти копне нещо от сайта и след това го сложи някъде най-долу се появява линк към сайта ти ;)
Има и други благини.. разгледай го, на мен ми е полезно.
Много хубава програма. А статистиката през какъв период от време се обновява? Сега копнах една статия от сайт 1 и я пейстнах на сайт 2. Трябва да се индексира в сайт 2 първо или?

А като я сложи в сайт 2.. появи ли се долу линк към сайт 1?
При мен, след поставяне на кода и конфигурация на ФБ и Туитър сработи след 10-на часа.
Иначе нищо не трябва да се индексира, щом сложиш нещо по сайта ти, скрипта вече знае и дебне ;)
И ти праща майл даже :D
Разгледай опциите, аз съм добавил долу освен линк към сайта да слага и към ФБ и Туитър.. то те са видими и лесно могат да г изтрият но поне ще знаеш горе-долу колко те крадат :)

А като я сложи в сайт 2.. появи ли се долу линк към сайт 1?
При мен, след поставяне на кода и конфигурация на ФБ и Туитър сработи след 10-на часа.
Иначе нищо не трябва да се индексира, щом сложиш нещо по сайта ти, скрипта вече знае и дебне ;)
И ти праща майл даже :D
Разгледай опциите, аз съм добавил долу освен линк към сайта да слага и към ФБ и Туитър.. то те са видими и лесно могат да г изтрият но поне ще знаеш горе-долу колко те крадат :)

Линка се появи. Това може да се използва за линкбилдинг. В смисъл по дефаулт линковете не са кликаеми, но след писъмце до ''крадеца'' в стил ''че ти пратим борците да си поговорите'' (демек борците са репорт към Гугъл) този линк може и да стане дуфолоу:D

Горе