DIDOkal няма такъв начин!
Има обаче друг начин, ясно и категорично казваш в сайта си че всяка открадната, копирана, взета на заем и т.н. статия ще бъде докладвана като "крадена". Върни се на предишната страница там съм дал и линк къде да се докладва, повярвай ми гугъл действат безкомпромисно срещу кражбата
При нас всеки ден се гепят статии, имаме доста проекти и се пишат доста нови неща всеки ден и ми писна да пиша на тоя или оня собственик, админ, редактор и всякакви такива да махнат крадено съдържание, да поставят линк и така нататък. Докладваме си ги на гугъл пък да правят каквото счетат за необходимо. Иначе не искаме нищо кой знае какво.. даваме да се вземат статиите ни, който иска да ги взема няма проблем, само едното линкче да поставят мама му стара, ама не го правят.
Така че след като не можем да се разберем като големи хора, ще действаме така!
п.п. Аз също вземам статии от други сайтове, но уважавам труда на колегите... онзи ден харесах една страхотна статия от един сайт, прочетох правилата... и те като нас искат само линкче, аз обаче първо писах на админа, човека каза няма проблем.... и взехме тази статия.
Така се прави!
А ето и малко доказателство за типична работа на "големите" сайтове:
Гепят та се не спират