Какво мислите за Исторически парк?

Няма становище, текат проверки все още. Не искам да съм адвокат на този или онзи, ама прекалено много пушилка се вдигна срещу един частен бизнес проект. Намериха оплакали се един наркоман и още двама измислени герои за легитимност и ги разнасят, като кукли по клипове и комисии.

Господин Драма Куин Жечев, очаквам скоро да го поканят по някоя от телевизиите, за да се пооплаче (като Цанов, след като му направиха страйк), и също така да каже 2-3 лоши думи за парка.

Не искам да играя адвокат, но YouTube е американска компания и когато потребителите използват платформата, те се съгласяват с нейните условия за ползване, които обикновено подлежат на законите на щата Калифорния. Бай Жечев споменава на няколко пъти концепцията за fair use (която позволява използването на части от защитено съдържание), но тя е валидна в САЩ. В Европа, включително в България, се прилага друга концепция - правомерно използване. Нека имаме предвид, че видеото е излъчено по кината в България, което усложнява ситуацията от гледна точка на авторските права и правомерното използване, което може да придвижи нещата извън рамките на YouTube

Да не забравяме, че във филма са използвани кадри и лога на Исторически Парк без тяхно разрешение. Използването на търговски марки може да се счита за нарушение на правата на търговската марка и са подадени съответните жалби и искове от тяхна страна.

Да не се получи така, че Жечев, както се казва, да си вкара "автогол" и да тръгне по пътя на сложни дела. А дали тази адвокатска агенция, която му направи текста за YouTube, ще са съгласни безплатно да го представляват? Само питам

Дали от "Исторически парк" ще водят дела срещу Жечев е друг въпрос. Аз писах конкретно за видеото в Ютуб и това, което са отговорили след обжалването.

FB_IMG_1730115413886.jpg

Казуса за авторски права може да го реши български съд.

Има обжалване и топката е в полето на Брейка. Той в момента трябва да докаже пред Ютуб, че е направил иск за защита на авторски права.

Големия политически анализатор - Жечев. Продължаваме с гостуванията ( турнето на Жечев ) 🤣

С Асенчо, май имат взимане-даване 🫶🌈

То тоя е същия тъпук като срещу тия дето се пъне - Висти, Мисти, Паркове.... сега му гледах "идеята" за водата... щял да подарява апартамент.. тормозеше некви хорица по улиците да му купуват стековете, после мънкаше пред крипто паралии да му купят от водицата...
Изтормози още сумати народ после с молби, от които и най-долнопробния циганин би се засрамил.

Като цяло само плюенето му се получава от бизнес напъните му.

Който и да е, каже ли нещо накриво за расия отбор копейка ще го сравнят със земята :D

Да живее евроатлантическата права вяра!!! Амин.
1691572676507-png.30104

Да оставим настрана кой и защо е организирал протеста. Понеже сме предприемачески форум, искам да ви покажа как един човек е предприел предприемаческа дейност на протеста и вероятно е изкарал повече пари от доста от присъстващите там за деня. Не знам дали е мъж или жена, понеже не се вижда ясно и не е от значение но това, върху което искам да акцентирам, е човекът, продаващ знамена и свирки, който минава отзад, и бизнес идеята му. Възможности има навсякъде!

1.GIF

2.GIF

Момента в който минава отзад - грубо на 4:50 мин.

Последно редактирано:
Да оставим настрана кой и защо е организирал протеста. Понеже сме предприемачески форум, искам да ви покажа как един човек е предприел предприемаческа дейност на протеста и вероятно е изкарал повече пари от доста от присъстващите там за деня. Не знам дали е мъж или жена, понеже не се вижда ясно и не е от значение но това, върху което искам да акцентирам, е човекът, продаващ знамена и свирки, който минава отзад, и бизнес идеята му. Възможности има навсякъде!

Виж файлът 33685

Виж файлът 33686

Момента в който минава отзад - грубо на 4:50 мин.

Браво. Може и по-интересни артикули да се предлагат - примерно готови молотовки с пълнеж и запалки.

Браво. Може и по-интересни артикули да се предлагат - примерно готови молотовки с пълнеж и запалки.
По-интересните артикули може да са в торбата от била (но пък там може да си държи касовия апарат, знам ли...) :D🤣

Малко съм разочарован да разбера, че с това гостуване приключва великото медийното турне на Жечката. Явно е спаднал зрителския интерес от повтарянето на едни и същи неща и да спрели да го канят :cry: И все пак 100 000 лв. профит не е зле. Както и да е, ако някой случайно е пропуснал невероятния последен епизод на Жечката по Нова ТВ с Крумова, която въобще не е пристрастна, то ето го:

Горе