@cassiopeia така е ама повечето са ботове
Едно не мога да разбера за кво са тия циркове с записване на часове при лекар като запиша час и чакам още 2-3 часа е тва направо ме вбеси на макс.
И почнах да разбирам че в БГ системата за нищо не става.
ВИЕ имате ли подобни случки?
Пичове какво мислите за лекарите тук
Излекувала съм се сама впоследствие, предимно с алтернативни средства.
Лошото е че като отидеш и на частно не си сигурен в способностите на лекарите.Много са зле и ако искаш да оцелееш тук, не трябва да си плащаш здравните, а да ходиш само на частно. Това е истината, която установих последно време.
Да не си ходил в токуда. По принцип като имаш час винаги има някъде листче, че часовете са ориентировъзни@Blinky лошото е че ти говоря за частно
Да не си ходил в токуда. По принцип като имаш час винаги има някъде листче, че часовете са ориентировъзни
п.с. може ли да кажеш къде си бил на гастро, че и аз си търся в момента.
Аз спрях да си плащам здравните преди около 3 години, а и като цяло ''избягвам контатк'' с всякакви държавни институции (доколкото е възможно това ), просто човек не получава нищо срещу тези пари. Когато ти трябва услуга в тази сфера, то има предлагане в промишлени количества и то на далеч по-високо ниво.Аз лично съм много негативно настроен към едно 90% от тях. 10% стават. Но в комбинация с тази здравна система и ниския % си е направо чудо, че някой влязъл излиза.
Много са зле и ако искаш да оцелееш тук, не трябва да си плащаш здравните, а да ходиш само на частно. Това е истината, която установих последно време.
Не е само това проблема за това пуснах такава тема xD точка.com
Аз спрях да си плащам здравните преди около 3 години, а и като цяло ''избягвам контатк'' с всякакви държавни институции (доколкото е възможно това ), просто човек не получава нищо срещу тези пари. Когато ти трябва услуга в тази сфера, то има предлагане в промишлени количества и то на далеч по-високо ниво.
Проблемът е, че ако масово хората спрат да си плащат осигуровките, то държавата ще фалира за отрицателно време:twisted: