Еврогейски ценности:
Ще козируваш ти! Досеха чуждестранни клиенти плащаха заплатата ми, сега мисля да отида директно при тях, да избегна посредника - работодател в БГ. Вече ходих на едно интервю в богата държава, проблемът е никакъв за "писарушки" като мен. Търсене на "писарушки" има, на диви балканци няма.Къде ще ходиш, на майната си ли ши кацнеш, нали си писарушка, не става старо куче от тебе, дето и да одиш, пак си същата новобранка. Реках че поне като писарушка си научил някои по засукани думичке и ши ми хортуваш на фльонги и ни мойм те разберем, обаче най много да си бил оператор на ръчнопочистваща техника, кото затъпели мотики и четки с нафта и митли,с ена дума от КЕЧ-а си, миткай по света колкот си искаш и там ши та юркат ама ши им козируваш, бомбе
:lol: Дивите балканци правим пари по интернет. Сещаш ли се, интернет, мобилност, това - онова. И това да ми го пишеш във форум за ИМ, смешна работа.Ще козируваш ти! Досеха чуждестранни клиенти плащаха заплатата ми, сега мисля да отида директно при тях, да избегна посредника - работодател в БГ. Вече ходих на едно интервю в богата държава, проблемът е никакъв за "писарушки" като мен. Търсене на "писарушки" има, на диви балканци няма.
Химикал не помня кога за последно съм ползвал на работа. Това, дето пишеш на него, и софтуерът дето ти публикува дивите простотии - са го писали "писарушки" като мен! Ти имаш нужда от писарушки, не аз от диви балканци.
1. Все ми е тая колко ме уважава немислещото мнозинство.1. Може и да се издигнеш в очите на слепите, но аз лично не уважавам писарушки и скатавки
2. като се предлагаш някъде за писарушка ши та помоля да не казваш че си българин, оти не се чувстваш таков, казвай некъв друг балканец може албанец примерно
Тъй ли било то?Дивите балканци правим пари по интернет. Сещаш ли се, интернет, мобилност, това - онова. И това да ми го пишеш във форум за ИМ, смешна работа.
бгрифо ти откога стана хейтър бре, а беше добро момче
Гледам не ви се пие много? предпочитате да си образувате ракови клетки от нерви?
само зайко съгласен, но той с тоя аватр не вдъхва доверие на баш пияч
@biarro
Сигурно си ти тоя у десно нямам представа.
Аз със сигурност не съм на снимката, защото тези педалчета тримата са колкото моето общо тегло.
Сигурно са от някой гейска групировка, да не си търсиш боя :lol:Не са лоши младежите... от къде са? нещо телефонче?
Не са лоши младежите... от къде са? нещо телефонче?