Какво мислите за казармата?

От: Какво мислите за казармата?

Що бре само на тебе не ти харесва Кога ши ти излита самолето за Страната на чудесата
На всеки поотделно ли да обяснявам, 2 пъти написах. Имам малко ремонти да довърша, и в София, и на село. После като се намързелувам и ще видя накъде ми се ходи. Първо въведете безумната казарма, че само приказки засега, пенсионерски едни...

Рабине, не ми отговори. Кога е демокрация? Като е добре за твоя гъз е демокрация? А като стане да е добре за гъзовете на мнозинството е соц. диктатура и тирания?

На един милион - един пикник на Витоша с бира и кебапчета. Как ви звучи? :)

Идиммм, не остана почти, стягай бирата и коли прасето! :twisted:

На всеки поотделно ли да обяснявам, 2 пъти написах. Имам малко ремонти да довърша, и в София, и на село. После като се намързелувам и ще видя накъде ми се ходи. Първо въведете безумната казарма, че само приказки засега, пенсионерски едни...

Кви ремонти нали не искаш да плащаш данъци тука, бегай и дим да те няма

Кви ремонти нали не искаш да плащаш данъци тука, бегай и дим да те няма
Не ми казвай кво да правя, да не ти кажа къде да идеш!
Рабине, не ми отговори. Кога е демокрация? Като е добре за твоя гъз е демокрация? А като стане да е добре за гъзовете на мнозинството е соц. диктатура и тирания?
Ами да, не ме вълнува много добруването на Манго, а ангажимент към пенсионер имам само един. Останалите 2 милиона не ме интересуват.

Ауу къде ши ма пратиш, кво искаш да та цитирам чи няма да плащаш данъци за баботия
Ще ти докладвам като реша. Не ми давай зор, че се притеснявам! Всеки да си гледа живота и да не се бърка на другия, това значи демокрация.

Не ми казвай кво да правя, да не ти кажа къде да идеш!
Ами да, не ме вълнува много добруването на Манго, а ангажимент към пенсионер имам само един. Останалите 2 милиона не ме интересуват.

Ами защо тогава трябва да се съобразява мнозинството с теб? Решават хората да има казарма и запас и всяка годинка тичкаш като катър нагоре надолу и 20на дни спиш на палатка се раниш с консерви русенско от 85-та. После в офиса дето списваш ще се хвалиш на женорята какъв Крали Марко си

Последно редактирано:

Ще ти докладвам като реша. Не ми давай зор, че се притеснявам! Всеки да си гледа живота и да не се бърка на другия, това значи демокрация.

Как нема се притесняваш нал си новобранка и га те смъмри старо куче пълниш гащите

се раниш с консерви русенско от 85-та
Това имам предвид под злоупотреба с живота и здравето на другите. Не знам един съзнателен ветеринар дали ще позволи да хранят животните с армейска храна, цитирана от теб. Наистина дават такива неща понякога.
Айде, чакам да видя как ще настаните набора в разрушените поделения.
Как нема се притесняваш нал си новобранка и га те смъмри старо куче пълниш гащите
Радвам се като злобеете. Значи съм на прав път.

5672.jpg

Радвам се като злобеете. Значи съм на прав път.
Нямам злоба към тебе, даже и нямам желание да споря с хора, дето не се интересуват от нищо друго, освен от собствено благополучие. Ти не можеш да избереш правия път, защото ти липсват някои понятия. Ти не знаеш основни човешки добродетели. Как да ги разбереш, щом отхвърляш всяка институция и всеки закон. Ако си мислиш, че в новия си път ще те оставят на собствените си желания, много грешиш, това което отхвърляш тука ще ти се наложи да го изпълняваш там, а там си никой

Ако си мислиш, че в новия си път ще те оставят на собствените си желания, много грешиш, това което отхвърляш тука ще ти се наложи да го изпълняваш там, а там си никой
Надявам се да не ме тикнат в армията, и да ме подхранват с 30 годишни консерви.:lol: Това ще го оставя за теб и децата ти! Мазнините след преседяване много време от кислорода стават канцерогенни. Дано поне на тогавашните военни да им дойде на акъл да ви наточат мотиките, и да има поне по една за всеки боец! Нали модерна армия ще правите? Дори може да доживеем бояджийски пистолети, вместо четки за горялото масло по бордюрите.
щом отхвърляш всяка институция и всеки закон
Не ме изкарвай престъпник.
дето не се интересуват от нищо друго, освен от собствено благополучие.
Няма кой друг да мисли за моето благополучие. Политиците мислят за тяхното си лично. Не за народа.

Ей мамка му що не си замълча ми продължаваш темата
Нали ти дадох линк, че повечето българи искат връщане на казармата, що не се съобразиш с демократичното мнозинство и не кажеш сори екскюз ми плийс

Ей мамка му що не си замълча ми продължаваш темата
Нали ви пожелах успех, дори може да направя дарение - да си купите и една бензинова косачка в ротата!

Че защо ни е като си наясно с тъпите мотики и лопати. Вече си изчерпи глупостта и взе да се повтаряш. Не знаеш ли кога да спреш или да ти дам заповед

Що, дадох идея да модернизираме живота на боеца. Предложих помощ. Какво не си доволен? Бях съвсем добронамерен!

Май ще повтаряме, ко речи Нали теглиш майната и фащаш самолету и си прайш кинтите там, па нази кучета ни яли, и най много се погрижиш за една твоя роднинка

Горе