Евтиното винаги излиза по-скъпо, поне аз в това съм се убедил. Докосвал съм се до такива таблети бавни са тачскрийна им е на ниво nokia от 2009 година част от тях нямат и акселометър.Аз бих си взел за толкова пари нещо втора ръка с остатъчна гаранцияКакво мислите за китайските таблети някой от вас ползвал ли е такъв.Гледам имат доста ниски цени от порядака на 100-200$ ?
Моят син си купи такъв за 80 долара, супер е , особено за четене на книги, обаче не ще да хване wi-fi вече три пъти му сменя системата и не ще.
Супер е таблета, за 85 долара от ибей. С една от системите успя да хване wi-fi обаче я махна, че друга повече му харесвала, но с нея не ще. Сега се рови в някакъв форум за такива менте таблети и там си разменят съвети кое как става. Иначе четенето на книги ми хареса много, не уморява очите и има много възможности за смяна на фона, шрифта, начина на обръщане на страниците и т.н.
Имам два такива таблета, няма проблем с wi fi-то, също и с маркета на андроида, тъча за парите бих казал, че е много страхотен. Работи добре, батерията държи. За парите... няма какво да говорим.