Е кво бате. Нека има такива конкурси. От началната снимка разпознавам много лица и все готини. Идеята е нещо да има, да се прави, да се развива. Никой не го поглежда от тази гледна точка. Аз съм за, не съм участвал никога, нямам с какво точно и не виждам реален бенефит за себе си, но определено съм за съществуването на такъв тип конкурси.
Ако си ходил, и аз не съм ходил, щеше да знаеш. Журито има критерии за оценяване и този/тези критерии са ясно разписвани години и пъти преди някой да му е хрумнал да пита това. Може би виж визитката на някой от журито и там ще има информация какво гледа дадения член на журито при поставянето на оценката си.Дай 5 критерия по които да се определи победител
Еби ги тия измислените, дай твоите. Нали си за, дай да видим според теб как се оценя сайтАко си ходил, и аз не съм ходил, щеше да знаеш. Журито има критерии за оценяване и този/тези критерии са ясно разписвани години и пъти преди някой да му е хрумнал да пита това. Може би виж визитката на някой от журито и там ще има информация какво гледа дадения член на журито при поставянето на оценката си.
Аз го казвам щото преди няколко години едини бивши мой работодатели си купиха една статуетка-награда и реално си платиха няколко хилки със едно портфолио (сайт) и така. Иначе, да така се стимулират хората за все по-добри продукти. Дано всничко е читаво вече.Е кво бате. Нека има такива конкурси. От началната снимка разпознавам много лица и все готини. Идеята е нещо да има, да се прави, да се развива. Никой не го поглежда от тази гледна точка. Аз съм за, не съм участвал никога, нямам с какво точно и не виждам реален бенефит за себе си, но определено съм за съществуването на такъв тип конкурси.
Виж, всеки сам решава това. Сигурно човека се е огледал и е видял, че няма както да закачи на стената или да сложи по рафтовете, като кани клиенти в офиса си да ги омайва. Наскоро бях в един офис, в който имаше една грамота спечелена от една платформа, разработена от фирмата. Наградата беше от една тясно специализирана медия. Не ми направи кой знае какво впечатление, защото съм запознат и със наградата и с медията. Но това не беше насочен маркетинг трик към мен. Така, че някои си ги купуват, други ги печелят честно, вече въпросът е че може да се гадае коя награда как е придобита, но е факт, че в очите на други хора е получено отличие за работата на фирмата.Аз го казвам щото преди няколко години едини бивши мой работодатели си купиха една статуетка-награда и реално си платиха няколко хилки със едно портфолио (сайт) и така. Иначе, да така се стимулират хората за все по-добри продукти. Дано всничко е читаво вече.