по мое време предмет Родинознание нямаше! Но имаше намалено поведение, комсомол и уважение и страх от учителите! За това израстнахме и станахме учени . Сегашното поколение за нищо не става! Колкото до компютрите - имах личен такъв Правец 8М - първия ми компютър още по Тошково време.Влечаха ме природните науки - физика, химия... Тогава още нямаше компютри за всенароден достъп, по една компютърна заличка за цяла селищна система, и кой завари почва да играе на тях. Произвеждахме компютри, пък нямаше и един в село.
Физкултурниците гласувате за Костадинов.
Знаеше ли, че на прословутият учебник по родинознание му е само редактор?
... щото мама носеше по 300 лева на вечер от бакшиши..., знаем.по мое време предмет Родинознание нямаше! Но имаше намалено поведение, комсомол и уважение и страх от учителите! За това израстнахме и станахме учени . Сегашното поколение за нищо не става! Колкото до компютрите - имах личен такъв Правец 8М - първия ми компютър още по Тошково време.
ми носеше да... твоята що не носеше? Щото е копала на къра домати , ама пак е могла да ти купи , но ти си бил в топките на баща си още...... щото мама носеше по 300 лева на вечер от бакшиши..., знаем.
Имаше родинознание, до 3-ти клас. По-малък съм от тебе.по мое време предмет Родинознание нямаше! Но имаше намалено поведение, комсомол и уважение и страх от учителите! За това израстнахме и станахме учени . Сегашното поколение за нищо не става! Колкото до компютрите - имах личен такъв Правец 8М - първия ми компютър още по Тошково време.
всъщност не си запознат... имам 2 висши образования , едното ТУ с телекомуникации , второто във Варненския - Национална сигурност. Така , че съм хем инженер хем и мога да работя и в службите ако пожелая. Освен това имам и музикално образование.Имаше родинознание, до 3-ти клас. По-малък съм от тебе.
До комсомол не стигнах, намалено поведение имаше, имаше даскали, дето ни пребиваха до кръв. Не се бъзикам, на съученик му разкървави ухото с нокти, щото нещо не разбрал материала.
Сегашното поколение емигрира като инженери и лекари, а фюрерът ви залъгва, че ще ги върне с визи и казарми. Има и читави деца, просто не им се седи в тая простотия тука.
Няма и един образован около мене, поне с висше, да е фен на тия неща. Все някакви баби се радват, как отново ще заключат младите зад портал и бодлива тел, и ще ги хранят с медузи. Баща ми една година не са го пуснали да излезе и за секунда от поделението. Кому е нужно това?
Имал си компютър, ама не си станал ИТ инженер. Разбрахме, че вашите са били пачка. Щото аз компютър нямах, ама инженер станах.
Като казвам соц немотия това имам предвид, и визирам лично мене. Не някой да ме навива и да ми разправя. Касетофонче и колело, туй ми беше докато почна сам да си изкарвам пари, и то след казармата, т.е. след висше.
Мдам, във вас е бъдещето. Оная Снежана с каската, и чичакът по дребни гащи оня ден на протеста. 2 висши и твърдо пишеш с малка буква... респект!всъщност не си запознат... имам 2 висши образования , едното ТУ с телекомуникации , второто във Варненския - Национална сигурност. Така , че съм хем инженер хем и мога да работя и в службите ако пожелая. Освен това имам и музикално образование.
Той е бил от партия МИР или от Има такъв народ, защото имаше и техни симпатизанти на протестаМдам, във вас е бъдещето. Оная Снежана с каската, и чичакът по дребни гащи оня ден на протеста. 2 висши и твърдо пишеш с малка буква... респект!
... кой ми сра в гащите...Той е бил от партия МИР или от Има такъв народ, защото имаше и техни симпатизанти на протеста
А, и мирише сигурно?... кой ми сра в гащите...
На всички групички и групировки им стана ясно, че си поръчков трол.Хайде ти кажи, като ти е проста годината 681, какво точно е станало? Как намери информация за това, къде са историческите сведения?
Тук си говорим за това колко е лоша за нас руzzия, тоя па върти на "едно време колко било убаво"...
Няма точни методи за датиране на артефакти и затова го правят по усмотрение, както се прави и всичко друго - от силните на деня и на епохата.Хайде извади и покажи източник в който е записано кога "Аспарух е забол меча". И да не е учебник за 2ри клас, ако може....
Датирането с 14С е бошлаф история, нали?Няма точни методи за датиране на артефакти и затова го правят по усмотрение, както се прави и всичко друго - от силните на деня и на епохата.
Ще отваряте ли специална тема, щото като ви чета нищо не знаете.
Да, точно така. Това е единственият точен метод за датиране, а за него трябват биологични останки.Датирането с 14С е бошлаф история, нали?
Ами да ти кажа ми се струва не можеш.А да четем можем ли?