Какво мислите за този учител

От: Какво мислите за този учител

image.png


Единият - инвалид, но с костюм и чистоплътен.

Другият - мозъчен инвалид с ниско ниво на хигиена.

Сега по-ясно ли ти е да го разбереш?
 
От: Какво мислите за този учител

Някои хора просто не могат да осъзнаят, че грешат.
 
От: От: Какво мислите за този учител

Някои хора просто не могат да осъзнаят, че грешат.
Абсолютно съм съгласен. За това винаги гледат да надвикат другите и да си кажат те последната дума.
 
От: Какво мислите за този учител

Даскала 8 години преподава там! Верно некъпан е, но за разлика от средностатистическия Ганьо един ден може да реши да се изкъпе и обръсне и пак ще преподава там. Докато на Ганьо повече акъл няма как да му дойде и пак ще си е Лузърганьо, къпан или некъпан. Споменавате Хокинг, верно човека е инвалид сега, но виждали ли сте го в младите години? Ами странен си е, може би не е бил брадат и беззъб, но пак не би бил пожален от Лузърганьо :lol: Та даскала може и да е шантав ама се е доказал и има лукса да бъде некъпан и беззъб :wink:
 
От: Какво мислите за този учител

Абе, какво сравняваш човек преподаващ на петокласници с учен не мога да разбера? Имам много приятели физици, от студентски години. Едно е да е шантав и странен човек, повечето хора занимаващи се с наука са така, друго е да е някакъв инфантилен мърльо. 30+ годишен кара 10-12 годишни да го наричат "Яшу" и се прави на равен с тях :-o То за вас, за да не е човек Лузърганьо не трябва да има различно мнение от вашето. Никой не може да ме убеди, че един мърляч може да преподава по немърляшки начин. Единствено един път съм срещал такъв, но човекът си имаше проблем с алкохола и беше над 70 годишен, съответно професор.
 
От: От: Какво мислите за този учител

Никой не може да ме убеди, че един мърляч може да преподава по немърляшки начин.

И аз не одобрявам мърлячите по принцип. Но щом този хубавец се е задържал там толкова време и очевидно жъне професионални успехи ВЪПРЕКИ вида си и отношението към хигиената, значи човека си го бива в работата. И то доста го бива... А относно дали мърлячи могат да преподават по уникален начин....хе ми то за това има стотици примери! Във всеки университет съм сигурен, че има по един такъв.
 
От: Какво мислите за този учител

Имахме една такава учителка за пример. На 25 години, преподаваше немски език и разказваше за приятеля си - бизнесмен.
Единственото което научих е къде си прави маникюр и кога ходи на солариум.
 
От: Какво мислите за този учител

Човекът много повече обръща внимание на останалите, отколкото на себе си. Той е "двигател" и ще остане в историята с нещо и то едва ли ще бъде само темата тук във форума. Трудно се работи с малки деца, още по-трудно е те да вникнат в една трудна материя, която е настоящето и близкото бъдеще - за далечното малцина пророци знаят съдбата ни. Евала на подходът му и на инициативата да бъде активен, защото и на политическата сцена, макар изразена в определени протести, а кой знае и още как. Умеем да търпим и говорим за нетърпимост, само говорим. Всеотдаен на професията си, сигурно е така и към всички близки и приятели, виждам в него една положителна личност, а не сломена от всеобщата напрегнатост и ежедневие - една личност бих казал, не просто човек. Колкото и да е нехигиеничен, въпреки че това може да го каже някой много интимно близък с него дали наистина е така, той прави точно това, което се изисква от него - да бъде педагог, а не сухарят в даскало. Нормално е, ако желаеш да оставиш отпечатък у някого, първо да се опиташ да го разбереш, второ да намериш общ език, едва тогава да се опиташ да му помогнеш да разбере смисъла от всичко това, и накрая отново да бъдеш отгоре - за пример. Трудоемко, не по силите на всеки! А сила се иска - силата, може би е любовта към децата. Дано да не се задълбочи тази връзка в нещо ужасяващо..
 

Горе