Доста криворазбрано и от твоя страна. Благодаря ти, че си прочел мнението ми на предната страница, но не мисля, че трябва да бъде налаган модераторски контрол спрямо пазарЯТ (гледам, че е модерно да се членува по всевъзможни начини, що да не го направя по махленскиЯТ).
В интерес на истината, точно този контрол ме прогони от webmasterbg. Веднъж изказах мнение, спрямо крайно очевадна измама и получих бан за няколко дни (не помня дали беше за седмица).
След преминаването към VB4, забелязвам, че няма iTrader, а и не се знае след колко време ще бъде въведен отново, макар че има работеща версия за VB4, как някой ще се предпази от измама?
Другото нещо е, че спрям пазара всеки може да си има преценка. Така на пример една моя публикация може да се прочете като офтопик, така и като реална оферта. Същото се получава и с много други колеги и оферти които правят.
Все пак за това, това чудо тук, е форум, а не някой затворен фрилансер аукцион. Ако не можем да споделим мнението си по даден въпрос, оферта, предложение и т.н., то направо да се заключват темите след публикуването им, и разговорите да се извършват само чрез лични съобщения. Това не ти ли се струва някак си смешно и глупаво? (Въпроса е реторичен).
Пазара е добър, такъв какъвто е.
Както казах преди, единственото което може да се добави е публикуване на репутацията (само в секция пазар) под публикацията. Така клиент Б, като види, че под предлагащия услуга продавач А, седят 5 червени точки, ще се замисли дали да има взимане-даване с него и съответно обратното - ако клиент Б види, че под пуликацията на предлагащия услугата продавач А, седят 5 зелени точки, изобщо няма да се замисли дали е правилния кандидат.
Това е от мен
Поздрави!
Редакция - Явно администраторите мислят за най-важните неща във форума.
Има iTrader, който току що забелязах.