От: Какво става в Лясковец?
Как по-точно? Аз от както се помня бизнеса все си пропада бавно, но славно. Независимо кой е на власт. Явно не съм се интересувал толкова от политика, когато БСП е било на власт, че не съм запомнил как по тяхно време е разцъфнал бизнеса, но вече няколко месеца са на власт, а всеки ден слушаме колко трудно оцеляват фирмите и как ежедневно малки фирмички затварят вратите на офисите за последно, въпреки, че в момента тройната коалиция е на власт, като по-голямата част от тази коалиция е именно на БСП. Как би обяснил на хилядите собственици на будки за вестници и бързо оборотни стоки, които биват завземани принудително именно от фирма, собственост на човек от тази коалиция? Не, че преди това ги е нямало тези неща, но поне имаха доблестта да не го правят толкова показно.
Как един до преди няколко години водещ изведнъж намери средства и реши и той да оправя страната?
Всички си въртят далаверите, а ние сме шараните, дето им даваме риболовният билет на всеки 4 години. Тъпо е да виждаш грешките само на едната страна и да не признаваш грешките на твоята си страна, затова не намирам за уместно да се карате по форумите и да се обиждате с момчетата по-горе. Ок, не ви кефи ГЕРБ, не ви кефи и имате това право, но ми е малко крайно да се обиждаме по форумите, вместо да си напишем 2-3 полезни приказки.
И ти и uni-web имате не лош опит и знания с които сте помагали и вместо да завързвате приятелства и да извличате дивиденти от това сте седнали да псувате и хулите като хамали.
Значи като не се интересуваш толкова от политика и не знаеш какви рестрикции и мерки е правил твоя идол вожд боко тиквата, не си компетентен. БСП ме излъгаха за тютюнопушенето и ги намразих, но е факт, че не натискат така бизнеса и имат кадри управленски, докато боко тиквата, събра всякаква измет от всички партии и си направи герб - например физкултурника цветанов и въобще пълно с капути в тая партия събрани от трън и глог и по магистралите ги намираше, имаше една луда здравна министърка дето вика само ще се усмихвам, тая я беше намерил на магистралата така каза. Въобще такъв простак досега не ни е управлявал да не говорим, че 2009 обяснява колко важен е белене, 2012 обяснява как белене не бил важен и въобще днес казва едно утре друго, а за българоубиеца дянков да не говорим или за президентката роска плевнелиева.
Ама начело с дянков и цецу тъпото мога да сложа един мръсен долен травестит - кристалина георгиева - слуга чиновник роднина на дянков и еврокомисар, която една стотинка не е дала и допринесла, помня язовира като се разкъса в едно село забравих му името, тая мръсна долна мазна гадна к**** нищо не направи от ЕС да дадат пари, не било нужно, ама иначе отидоха с бтр и там роската и бойко и цецу тъпото да си правят ПР акция а още има хора, които живеят във фургони там, да не говорим какъв рекет на бизнеса е ставал по бойково време и какъв натиск за гласуване и въобще такива универсални боклуци не сме имали. Защо ми е толкова противен този мазен травестит кристалин георгиева не знам, тя всъщност името и е СТАЛИНКА, но си е сменила името :lol:
За цветанов и МВР понеже това е темата - ГРОБ са царе на провалите на МВР акции - цветанов ходеше и раздаваше присъди и обясняваше кой какъв престъпник бил, да не говорим с какви гръмки имена кръщаваше акциите. Цветанов трябва да погледна сега Йовчев и да види как трябва да се държи един министър на вътрешните работи - умерен човек, работил в системата цял живот, не раздава присъди, говори обмислено и така нататък. Абе пълни са с гафове тея кретени, защо никой не говори за това, че МВР е изпълнявала поръчки на частни охранителни фирми и така се е източвал МВР, това беше прекратено, въобще вижда се, че в сферата на МВР се върши работа вмомента, такава каквато не се е вършила досега, ама гробарите трябва да хранят пак и да завиждат, че не държат кокала те. А
пък мен специално в ГДбоп ме викаха заради 31 секунден клип да ми обясняват какво сериозно престъпление съм извършил, че съм качил клип, на който нямам права да го качват, сега такива акции няма да видиш, да не говорим че в прав текст ми казаха- имаш късмет, че си чак в бургас, иначе ако беше в софия да сме ти пратили екипа за арест и да са ти взели компютри/ лаптопи и да сме те държали 24 часа и после още 48 в ареста, та се разкарах до софия в гдбоп да давам обяснения за глупости, типични милиционерски акции на гроб.
да споменавам ли за глупостта с касовите апарати свързани към нап, вместо да увеличи това приходите, само ги намали, да не говорим и че сложиха касови апарати към нап и на КАФЕМАШИНИТЕ!!!!!!!!!!!!! Е това се нарича тояга за бизнеса, колко криза повтарят герберите ималко, толкова и гроб натискаха бизнеса с всякакви рестрикции, вместо като гледат, че уж криза имало да помогнат - те гледаха само да слагат нови и нови наредби и рестрикции,
за пушенето да не говорим и тоя педера* станишев вика "ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ" ае мам* ти да иб* как по съвест да гласуват депутатите, обясняваше предизборно как щяха да махнат тая простотия, после по съвест, ама иначе ако е нещо друго - под строй гласуват бсп-то, щом е било предизборно - да го бяха махнали тая простотия с тютюнопушенето, айде стига толкова, че се ядосах.
и бънХ - управлявали били в най-голямата икономическа криза - ами като е световна криза - те какви мерки направиха за бизнеса да го подпомогнат а????? НИКАКВИ, само стягаха въжето на шията на бизнеса, вместо да помагат, като е криза.