$INeed$ Well-Known Member 10 Февруари 2014 #1 Здравейте! Някой да има проблем със сайтовте си в Superhosting.bg - споделените хостинг планове, дори и VPS-ите? Даже и сайта им не се отваря. Някой нещо да знае по темата? Интересно.
Здравейте! Някой да има проблем със сайтовте си в Superhosting.bg - споделените хостинг планове, дори и VPS-ите? Даже и сайта им не се отваря. Някой нещо да знае по темата? Интересно.
2fast4you Well-Known Member 10 Февруари 2014 #2 От: Какво става със Superhosting.bg? Да странно и аз не им отварям сайта. Не искам да съм на мястото на техниците им в момента
От: Какво става със Superhosting.bg? Да странно и аз не им отварям сайта. Не искам да съм на мястото на техниците им в момента
G gergana_kostova Member 10 Февруари 2014 #3 От: Какво става със Superhosting.bg? Има проблем с Evolink, сега се обадих . Казаха, че в най-скоро време ще се оправи.
От: Какво става със Superhosting.bg? Има проблем с Evolink, сега се обадих . Казаха, че в най-скоро време ще се оправи.
BlackFriday Well-Known Member 10 Февруари 2014 #4 От: Какво става със Superhosting.bg? и аз от 30 мин нищо не мога да направя всичко е паднали на различните хостинги които имам...
От: Какво става със Superhosting.bg? и аз от 30 мин нищо не мога да направя всичко е паднали на различните хостинги които имам...
uni-web Well-Known Member 10 Февруари 2014 #5 От: Какво става със Superhosting.bg? И при мен всичко е долу, дето е при тях.
wood Well-Known Member 10 Февруари 2014 #6 От: Какво става със Superhosting.bg? Тъкмо и аз щях да питам, всичко не работи...голям срив И за нас и за тях.
От: Какво става със Superhosting.bg? Тъкмо и аз щях да питам, всичко не работи...голям срив И за нас и за тях.
mnnedialkov Member 10 Февруари 2014 #7 Какво стана с Superhosting - не зарежда? Вече от 10 минути един от сайтовете ми е офлайн ... останах още по учуден, че и осн. сайт на Superhosting, където се хоства сайта ми, и той е офлайн Това само при мен ли superhosting е офлайн?
Какво стана с Superhosting - не зарежда? Вече от 10 минути един от сайтовете ми е офлайн ... останах още по учуден, че и осн. сайт на Superhosting, където се хоства сайта ми, и той е офлайн Това само при мен ли superhosting е офлайн?
vandv Member 10 Февруари 2014 #8 От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Целия суперхостинг е долу! Имам наблюдение върху 15-20 сайта на различни техни сървъри, всичко е долу. Явно проблема е сериозен.
От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Целия суперхостинг е долу! Имам наблюдение върху 15-20 сайта на различни техни сървъри, всичко е долу. Явно проблема е сериозен.
stuklen Well-Known Member 10 Февруари 2014 #9 От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Потвърждавам от 10-тина мин. Някой да е звънял на съпорта ?!!?
От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Потвърждавам от 10-тина мин. Някой да е звънял на съпорта ?!!?
G gergana_kostova Member 10 Февруари 2014 #10 От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Има проблем с Evolink, сега се обадих . Казаха, че в най-скоро време ще се оправи.
От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Има проблем с Evolink, сега се обадих . Казаха, че в най-скоро време ще се оправи.
C crazydevil Active Member 10 Февруари 2014 #11 Re: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Имам 10 клиентски сайта, всички са офлайн.
Blinky Owner 10 Февруари 2014 #12 Re: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Вече има тема: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50303 . Вече две.
Re: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Вече има тема: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50303 . Вече две.
W warangel Member 10 Февруари 2014 #13 От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? незнам какво става но трети клиент ми звъни вече. Дано да го оправят по скоро
От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? незнам какво става но трети клиент ми звъни вече. Дано да го оправят по скоро
vandv Member 10 Февруари 2014 #14 От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Чак сега забелязах и че ВПС-те също са клекнали. Явно сериозен е проблема, на ми се ще да съм сега на мястото на техниците им.
От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Чак сега забелязах и че ВПС-те също са клекнали. Явно сериозен е проблема, на ми се ще да съм сега на мястото на техниците им.
mnnedialkov Member 10 Февруари 2014 #15 От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? warangel каза: незнам какво става но трети клиент ми звъни вече. Дано да го оправят по скоро Увеличете... Но поне според мен трябваше да си работи офиц. им сайт... иначе така си уронват авторитета!
От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? warangel каза: незнам какво става но трети клиент ми звъни вече. Дано да го оправят по скоро Увеличете... Но поне според мен трябваше да си работи офиц. им сайт... иначе така си уронват авторитета!
W warangel Member 10 Февруари 2014 #16 От: Re: Какво стана с Superhosting - не зарежда? аз съ забелязал, винаги когато тръгне добре трафика за деня и хоп нещо я сайта се дъни, я хоста пада, все нещо трябва да стане
От: Re: Какво стана с Superhosting - не зарежда? аз съ забелязал, винаги когато тръгне добре трафика за деня и хоп нещо я сайта се дъни, я хоста пада, все нещо трябва да стане
G gergana_kostova Member 10 Февруари 2014 #17 От: Какво стана с Superhosting - не зарежда? Оправи се проблема. работи вече
$INeed$ Well-Known Member 10 Февруари 2014 #18 Re: Какво става със Superhosting.bg? Скоро очаквам да познат да звънят познати, който ги поствам, уж с техни акаунти.
Re: Какво става със Superhosting.bg? Скоро очаквам да познат да звънят познати, който ги поствам, уж с техни акаунти.
Krumov Well-Known Member 10 Февруари 2014 #19 От: Какво става със Superhosting.bg? Готово при мен запалиха