Но поне според мен трябваше да си работи офиц. им сайт... иначе така си уронват авторитета!
неудобство е меко казано защото сега ще трябва да давам пари за да го оправям. не че нещо но е станало нещо повече от това което казвате, сега чакам програмиста да ми каже как да се оправи и ако иска кинти ще ви връча сметката на васЗдравейте,
Възникна технически проблем с интернет свързаността в опорен интернет доставчик. В момента услугите вече функционират, но е възможно да се наблюдава забавяне в работата. Колегите продължават да работят по отстраняването на проблема и след като е решен, всичко би трябвало да работи нормално.
Извиняваме се за причиненото неудобство.
неудобство е меко казано защото сега ще трябва да давам пари за да го оправям. не че нещо но е станало нещо повече от това което казвате, сега чакам програмиста да ми каже как да се оправи и ако иска кинти ще ви връча сметката на вас
Какво общо има интернета с програмист не мога да се сетя.
Поне при мен не работи. Просто седи и мисли , без да зарежда нищо. Някаква информация , колко време ще отнеме ще го оправите ?Здравейте,
Възникна технически проблем с интернет свързаността в опорен интернет доставчик. В момента услугите вече функционират, но е възможно да се наблюдава забавяне в работата. Колегите продължават да работят по отстраняването на проблема и след като е решен, всичко би трябвало да работи нормално.
Извиняваме се за причиненото неудобство.