Какво става с професията на копирайтъите?

незнам къде да ги изпратя?

Изпрати ги на учителката ти по български език от началното училище. Може да се сети, че е трябвало да ти пише повече двойки. ;)

Изпрати ги на учителката ти по български език от началното училище. Може да се сети, че е трябвало да ти пише повече двойки. ;)
С правописните грешки текста става по-уникален ;)

С правописните грешки текста става по-уникален ;)

Това е превъзходството на човека пред изкуствения интелект.

Между другото, налагало ли ви се е да изписвате ключови фрази с граматически грешки, понеже така са заложени в заданието? Явно търсачката отчита неграмотното изписване на определени продукти/услуги и се налага да ги включваме по същия начин в текстовете.

Това е превъзходството на човека пред изкуствения интелект.

Между другото, налагало ли ви се е да изписвате ключови фрази с граматически грешки, понеже така са заложени в заданието? Явно търсачката отчита неграмотното изписване на определени продукти/услуги и се налага да ги включваме по същия начин в текстовете.
То сигурно 70% от бегето пише с правописни грешки. Ако нямаше "умни" телефони и Гошко не поправяше текста, щеше да е мазало :D

То сигурно 70% от бегето пише с правописни грешки. Ако нямаше "умни" телефони и Гошко не поправяше текста, щеше да е мазало :D
Той Гошко прави повече мазало, като започне да променя думи по свое усмотрение. Аз съм си изключила редактора по тая причина.

п.с. докъде стигна състезанието между човека и машината?

Само ти липсваше. Добре дошла. Беше въпрос на време да се включиш с първи коментар по темата. Очаквах го с нетърпение, знаейки че няма как да пропуснеш.

Той Гошко прави повече мазало, като започне да променя думи по свое усмотрение. Аз съм си изключила редактора по тая причина.

п.с. докъде стигна състезанието между човека и машината?
Има си опция да не поправя автоматично, а да ти го изкарва като предложение :)

Само ти липсваше. Добре дошла. Беше въпрос на време да се включиш с първи коментар по темата. Очаквах го с нетърпение, знаейки че няма как да пропуснеш.

Държах фронта дни наред и само четях, но налудните епизоди на Сашка дърпат дявола за опашката.

Аз такъв човек не съм виждала. Не желае да развие грам някакви елементарни умения, но ходи и се заяжда с хората, които влагат старание, труд и време. Казваш му човешки - не фаща. Казваш му го просташки - тцъ, файда йок.

Има си опция да не поправя автоматично, а да ти го изкарва като предложение :)

Мерси. Телефона ми има бутон на страничния панел, който, дори при неволно докосване, активира асистент. Никаква възможност за изключване или деактивиране - фабрично е зададено и няма мърдане. Реших проблема, като залепих бутона със секундно лепило. Отлагам до последно деня, в който ботовете ще контролират всеки аспект от живота ни. :)

Държах фронта дни наред и само четях, но налудните епизоди на Сашка дърпат дявола за опашката.

Аз такъв човек не съм виждала. Не желае да развие грам някакви елементарни умения, но ходи и се заяжда с хората, които влагат старание, труд и време. Казваш му човешки - не фаща. Казваш му го просташки - тцъ, файда йок.
Старата любов ръжда не хваща :D

Да бяхте драснали по 2 реда за теста, с грешки без грешки всичко са приема... даже може и да не е по-темата, че гледам и това не е от значение.. текстове да има. :D

Да бяхте драснали по 2 реда за теста, с грешки без грешки всичко са приема... даже може и да не е по-темата, че гледам и това не е от значение.. текстове да има. :D
Утре ще изпратя текст, но няма да е по темата та. Дайте ми вашия имейл и ми предложете все пак някаква тема.

Утре ще изпратя текст, но няма да е по темата та. Дайте ми вашия имейл и ми предложете все пак някаква тема.
Условията са ясни. Или участваш или не. В крайна сметка както казах още една причина ИИ да става все по-предпочитан.. няма го това 5 дневно доуточняване според настроенията...

• Like
Реакции: Sky
Условията са ясни. Или участваш или не. В крайна сметка както казах още една причина ИИ да става все по-предпочитан.. няма го това 5 дневно доуточняване според настроенията...
Добре ще изпратя един текст, дай ми имейл на лс и утре ще го имаш.

Ок, но това ще е цяла статия на тема, която аз ще избера.
Целта в случая е да направим директно съпоставяне - затова темата е една и съща.

Рекламен пост за социалки се иска - не цяла статия. Всъщност аз не съм много запознат с популярните формати - пратил съм пример как АЗ бих промотирал нещо с описаните параметри в рандъм социалка.

Еми като цяло.. според това, което видях.. ИИ скоро ще зарие огъня на копирайтърите.

Хубава идея участвам, ма няма да участвам, ма ше си пиша квото си искам, ма искам повече пари, наградата била малка.. :)

После ще пусна анкета да си премерим ИИтата поне :)

Горе