nandibandi
Well-Known Member
незнам къде да ги изпратя?
Изпрати ги на учителката ти по български език от началното училище. Може да се сети, че е трябвало да ти пише повече двойки.

незнам къде да ги изпратя?
С правописните грешки текста става по-уникаленИзпрати ги на учителката ти по български език от началното училище. Може да се сети, че е трябвало да ти пише повече двойки.![]()
С правописните грешки текста става по-уникален![]()
То сигурно 70% от бегето пише с правописни грешки. Ако нямаше "умни" телефони и Гошко не поправяше текста, щеше да е мазалоТова е превъзходството на човека пред изкуствения интелект.
Между другото, налагало ли ви се е да изписвате ключови фрази с граматически грешки, понеже така са заложени в заданието? Явно търсачката отчита неграмотното изписване на определени продукти/услуги и се налага да ги включваме по същия начин в текстовете.
Той Гошко прави повече мазало, като започне да променя думи по свое усмотрение. Аз съм си изключила редактора по тая причина.То сигурно 70% от бегето пише с правописни грешки. Ако нямаше "умни" телефони и Гошко не поправяше текста, щеше да е мазало![]()
Само ти липсваше. Добре дошла. Беше въпрос на време да се включиш с първи коментар по темата. Очаквах го с нетърпение, знаейки че няма как да пропуснеш.Изпрати ги на учителката ти по български език от началното училище. Може да се сети, че е трябвало да ти пише повече двойки.![]()
Има си опция да не поправя автоматично, а да ти го изкарва като предложениеТой Гошко прави повече мазало, като започне да променя думи по свое усмотрение. Аз съм си изключила редактора по тая причина.
п.с. докъде стигна състезанието между човека и машината?
Само ти липсваше. Добре дошла. Беше въпрос на време да се включиш с първи коментар по темата. Очаквах го с нетърпение, знаейки че няма как да пропуснеш.
Има си опция да не поправя автоматично, а да ти го изкарва като предложение![]()
Старата любов ръжда не хващаДържах фронта дни наред и само четях, но налудните епизоди на Сашка дърпат дявола за опашката.
Аз такъв човек не съм виждала. Не желае да развие грам някакви елементарни умения, но ходи и се заяжда с хората, които влагат старание, труд и време. Казваш му човешки - не фаща. Казваш му го просташки - тцъ, файда йок.
Утре ще изпратя текст, но няма да е по темата та. Дайте ми вашия имейл и ми предложете все пак някаква тема.Да бяхте драснали по 2 реда за теста, с грешки без грешки всичко са приема... даже може и да не е по-темата, че гледам и това не е от значение.. текстове да има.![]()
Условията са ясни. Или участваш или не. В крайна сметка както казах още една причина ИИ да става все по-предпочитан.. няма го това 5 дневно доуточняване според настроенията...Утре ще изпратя текст, но няма да е по темата та. Дайте ми вашия имейл и ми предложете все пак някаква тема.
Добре ще изпратя един текст, дай ми имейл на лс и утре ще го имаш.Условията са ясни. Или участваш или не. В крайна сметка както казах още една причина ИИ да става все по-предпочитан.. няма го това 5 дневно доуточняване според настроенията...
Прати го на ЛСДобре ще изпратя един текст, дай ми имейл на лс и утре ще го имаш.
Тогава не ми пращай.. идеята е да се сравни ИИ с пишещите....Ок, но това ще е цяла статия на тема, която аз ще избера.
Целта в случая е да направим директно съпоставяне - затова темата е една и съща.Ок, но това ще е цяла статия на тема, която аз ще избера.
ОкТогава не ми пращай.. идеята е да се сравни ИИ с пишещите....