NovaPS
Well-Known Member
Върнаха отговор иначе (току-що):
Значи, поръчвате си нещо за 10 000лв, но ви го доставят счупено и го връщате или ви казват "ооо, ама то всъщност е изчерпано, ето ви парите обратно" и банката си гълта 100лв за цялото удоволствие.
Пуснах едно запитване за становище до омбудсмана (в момента има само секретар там) ей така, профилактично.
И в ОББ имам сметка, но само защото купиха Райфайзен. Там ме зарадваха с мега неадекватност също. Не исках да тегля една 5 цифрена сума и реших да финансирам вместо това. Имаха и вървяща реклама, като дори са ми звъняли по телефона. Отивам им до най-близкия офис с документи и всичко да пуснем проучване и да получа парите. Казват ми "ние такива кредити не даваме" идете в друг офис. Звъня в София - "нямате проблем, проверили сме ви, не може да са ви върнали", идете в съседния квартал в офиса. Отказах се като видях, че от самото начало са решили да ме правят на маймуна.
При самото сливане от Райфайзен към ОББ пък самосиндикално без да ме питат искам или не са ми преобразували една от сметките и са си събирали няколко месеца таксички на воля като уж ме били уведомили, а аз съобщение ни в банкиране, ни по мейл съм получил.
Така ДСК, ОББ, Уникредит и ПИБ са...като мобилните оператори, поне според мен.
OББто е...
3 месеца правихме опити да ползвам мобилното приложение на няколко апарата (мобилни телефони). Наложи се АЗ да им обяснявам как това може да се случи, а из офисите им упорито ме уверяваха, че това няма как да се случи. Даже и по мейл ми затвърдиха...
Е, към тоя момент ползвам мобилното приложение на няколко апарата.. без хард. токен