Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: Какво ще ги правим "бежанците"?
ебасидетскатаградина
ебасидетскатаградина
Днес сутринта гледах как руснаците се оправиха с едни от ония дето заклаха тяхното момче-бързо стана работата
Впрочем някой да е чул за Руски Хелзински Комитет ?
"Отивах до денонощния магазин, за да си купя сайдър. Зад мен тръгна млад човек, който очевидно беше арабин и говореше на френски. Опитах се да избягам, но ме настигна. Всичко стана за секунди", спомня си Тихомир Владимиров.
Той е бил намушкан 12 пъти – в черния и белия дроб, като е била срязана и сънната му артерия, загубил е близо два литра кръв. Закаран е в критично състояние в "Пирогов", където лекарите успяват да го спасят. "Не знам как запазих самообладание, вързах си една блуза около врата и се опитах да успокоя дишането си, за да намалее изтичането на кръв", спомня си моменти от преживяното Владимиров.
Тоя изрод, който нападна момичето и който се е маризил с някакъв циганин-травестит е извършил кой знае колко брутални нападения. А има около 10 000 парцала като него, които щъкат на свобода. Дупе да ни е яко в бъдещите години, ако не се овладее тоя процес.
Задържаният алжирец е разпознат като автор на още едно нападение през май
Само да вметна към мините ни толерантни съфорумци, че аз лично до сега не съм чувал българин да напада с нож така. Нагърване - да, но това си е чисто заколване - намушкване в гърба на жертвата и прерязване на гърлото й. Такива похвати мисля са непривични за нашите географски ширини.
Говоря ти за конкретния тип нападение и заколване. Сестрите Белнейски не ми е известно да са нападнати, наръгани и заколени (с отрязани гърла). Багата го наръгаха, ама не му отрязаха гръцмуля след това. Забележи, че този първо ръга, а после се цели във врата и иска да те обезглави. За това ти казвам, че такъв тип нападение не съм чувал да е ставало - ръгания има, ама този коли, както колят талибаните по клипчетата.Стига бе "похвати непривични за нашите географски ширини",а забравихте ли сестрите Белнейски ,няколко случай на малолетни заклали и разфасовали съучениците си,тези случай са не по-малко брутални,с брутални убийства изнасилвания и разчленяване и то в последните два случая от деца,ако имаш в предвид долно намушкване в гръб,мисля,че и Багата май в гръб го наръгаха,ами безбройните публични разстрели.
Не ни стигат нашите психопати и убийци,а да прибираме и чуждите,за които затвора е малко наказание защото в техните държави или режат крайници или екзекутират дори за обикновена кражба и те тук се чувстват като отвързани кучета.
Баси, аз ако съм един турист, яко ще се изкефя. Дори ако ходжата предлага сюнет, ще се обрежа onthego.деба мангалите,
днес минах покрай халите с колата и пред джамията беше ебати лудницата, всеки петък ли е така? да се молят на килимчета на целия тротоар нормално ли е в центъра на софия, на 200 м от президента бе. бахти наглите, тая джамия няма ли кой да я взриви случайно или да се срути заради метрото
а те там само чернилки, нямаше един турчин, дори да не ги обичам догановите хора, пак са по-хора от тия негри