Дрън-дрън. Имам още два големи узрели. И то розов сорт.Туй време доматите вече само за компост стават.
Карах до София да тествам Теслата.
Ето, и трите са откъснати вчера. Единия вече замина и няколко чушки и те са от същата градина от преди няколко дни. Не са обработвани с абсолютно нищо.Туй време доматите вече само за компост стават.
Айде като лъжеш поне да е от тази година снимката а? С 10 годишна снимка ще цака.Ето, и трите са откъснати вчера. Единия вече замина и няколко чушки и те са от същата градина от преди няколко дни. Не са обработвани с абсолютно нищо.
Една година мина откакто ви пиша неща, които просто някои не ги разбират и продължават да си мислят, че са не бивалици.
DateTimeOriginal 2011:01:01 00:00:11 CreateDate 2011:01:01 00:00:11
тази откога е?Айде като лъжеш поне да е от тази година снимката а? С 10 годишна снимка ще цака.
Тази лъжльо няма екзиф информация . Ето, че пак безплатно обучавам. Надявам се поне малко паметниче да ми съградят 2/3м.тази откога е?
Аз се опитвам да ти спестя някои неща, ти ме наричаш лъжец. Как да стане така?Тази лъжльо няма екзиф информация . Ето, че пак безплатно обучавам. Надявам се поне малко паметниче да ми съградят 2/3м.
Аз имам още зелени даже.Туй време доматите вече само за компост стават.
И аз, и заради теб ще ги снимам с 15 годишния.Аз имам още зелени даже.
Аз имам още зелени даже.
Според мен си кух. Манди те защитаваше, бил си шегаджия, но според мен си кух.В Котел и във Влашко със закъснение се развиват творенията Божии... бях забравил.