Peace, како/лельо/бабо
А иначе - какъвто, такъв съм и не ме е срам да го призная. Дали ти се дразниш или някой друг ... еми не мога да ви помогна бе хора. Това си е ваш проблем. Свиквате с положението или не. Никой не е успял да ме промени до сега, камоли някоя форумна фигурка. Мнението ми си остава същото. Темата си остава същата.
Дали ти изнася или не, не бих казал, че ми пука. Още веднъж - свиквай. Ей го на вече 3 години форумци ме търпят
Знам, че много голяма част от тях ме мразят, точно защото казвам каквото мисля, без значение от очакваният от тях отговор и ... да си призная - не ми дреме. Когато видя, че нещо е неправилно,
според мен, се опитвам да вляза в контакт, и за твое нещастие - винаги в темата. Такива принципи имам, така съм преценил. Кой, колко е разбрал, а и дали изобщо е разбрал, вече не е мой проблем.
Тази тема, за пореден път казвам, не беше насочена към теб, а към целият фриланс пазар във форума, точно за това я и публикувах в този раздел. Ти взе нещата прекалено лично, аз нямах това за цел. Виждаш какво се получи. Прав, крив, всеки сам за себе си ще го оцени. Тва е по темата,
Да направим нещо градивно и най-накрая наистина да се замислим дали има вариант за шаблонен тип обяви, който поне да не вкарват хората в излишни спорове/забави/ненужни контакти? Ще се радвам на предложения и идеи